08.10.13
19:09
(muscle)
Темата беше редактирана от Еушендре на 08.10.13 19:10.
Черен или зелен растението мисля е едно и също. Начина на обработка е различен, ала това не влияе коренно на активните съставки. А за стапящия мазнинтие ефект...хехе мисля, малко пресилено е.
казано от Strelok91 на 09.10.13, 00:52:
Черен или зелен растението мисля е едно и също. Начина на обработка е различен, ала това не влияе коренно на активните съставки. А за стапящия мазнинтие ефект...хехе мисля, малко пресилено е.
Освен това от зелен чай до зелен чай има голяма разлика, най-важно е екстракта да съдържа максимално висок процент EGCG, защото е доказано че той е главният компонент, който гори мазнините. От опита ми със зеления чай мога да ти кажа, че когато го комбинираш ефекта се усилва (най-вече го комбинирай с други термогенни съставки от рода на йохимбин, синефрин, кофеин и т.н.). Аз пробвах този на PrimaForce, защото е с 50% съдържание на EGCG и като цяло съм доволен от постигнатото.
казано от Strelok91 на 09.10.13, 00:52:
Според мен има голяма разлика.
Относно горенето на мазнините с зелен чай, има ефект но не ако пиеш по 1 смешно чайче, а например 3-5 топли чаши дневно, и по време на тренировка. Освено товати дава енергия подобна на тези прахове които се пият за енергия преди фитнес, естествено ако пиеш истински и не много химизиран зелен чай.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.10.13 14:39.
09.10.13
14:55
Чай който гори мазнини... значи това ще е това някакъв чай - чудо.
09.10.13
20:10
зеленият чай има съставки, които помагат за засилването на процесите по разграждане на мазнините, неслучайно има екстракт от зелен чай в много добавки, но зеленият чай все пак не е и магическа отвара за горене на мазнини и сам по себе си дори да се наливаш с 3 чая на ден,ако не се храниш правилно и не тренираш, съмнявам се да имаш голям успех. Иначе на въпроса ти - доколкото знам аз, в зеления чай има повече от тези съставки, неслучайно именно от него се извлича екстракт за добавки, а не от черния чай
По-принцип нищо не ме е потвало така , както 6-7 грама екстракт от зелен чай (беше този на бълкпаударс) преди тренировка. Крайно не препоръчвам за хората, които си мислят, че се пие, разтваря лесно или преглъща подобно нещо...но факт е ,че е уникално. Малко ти разхлопва и сърцето, мога да го сравня с като да съм пил малко над 500-600 мг кофеин, но с отличен термогенен ефект, който те държи 2-3 часа. Инъче екстракти от черен чай има и в суплементи, не ми се търси сега има търсачки за който иска да си чекнем езиците...сещам се за кре-алкалина на ефкс, той имаше такъв.
09.10.13
21:26
Стелоки - може , не споря, благодаря ти за инфото, тъй като това наистина не го знаех :)
казано от Strelok91 на 09.10.13, 20:34:
.
А усетили прилив на енергия освен изпотяване?:)
Да, но с по-малко отрицателни ефекти от презобване с кофеин или стимулант на нервна система. Плюсовете са,че ме отпускаше малко след тренировката(повечето, които са пили подобни комплекси или изолирани стимуланти знаят, че вариантите при добра доза са два: Голям краш след час-два или неврозност и инсомния 10 часа след прием), хвърлях много вода и бях еуфорично тонизиран...минусите бяха, че предполагам от по-високата доза вдигах кръвно и малко ме сцепваше главата.
Избрах си го, защото беше възможно по-естествения вариант, който в крайна сметка да ми върши работа...пс. Може малко гейско да прозвучи, ала върши чудесна работа и за маска на лице :D
*Друг минус е ,че само като си помисля за вкуса му и ме втриса...ама така е след прием на половин кило суровина (:
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 09.10.13 22:07.
10.10.13
14:53
казано от Strelok91 на 09.10.13, 22:05:
Да, но с по-малко отрицателни ефекти от презобване с кофеин или стимулант на нервна система. Плюсовете са,че ме отпускаше малко след тренировката(повечето, които са пили подобни комплекси или изолирани стимуланти знаят, че вариантите при добра доза са два: Голям краш след час-два или неврозност и инсомния 10 часа след прием), хвърлях много вода и бях еуфорично тонизиран...минусите бяха, че предполагам от по-високата доза вдигах кръвно и малко ме сцепваше главата.
Избрах си го, защото беше възможно по-естествения вариант, който в крайна сметка да ми върши работа...пс. Може малко гейско да прозвучи, ала върши чудесна работа и за маска на лице :D
*Друг минус е ,че само като си помисля за вкуса му и ме втриса...ама така е след прием на половин кило суровина (:
Звучи добре, но вероятно ефекта при различните хора, може да варира! Мен всички стимуланти които съм пил, след тренировката ме правят парцал, и кръвното ми пада много. Сега последно пих Йохимбин HCL на праймафорс, по 10 капсули и въобще нищо не усетих, но го добих, че пари са се давали (blush) А ти зеления чай на прах ли го пиеш, така директно? Защото гледах в Бълка, че продават празни капсули, и сигурно може да си го натъпчеш в тях.
казано от Strelok91 на 09.10.13, 20:34:
По-принцип нищо не ме е потвало така , както 6-7 грама екстракт от зелен чай (беше този на бълкпаударс) преди тренировка. Крайно не препоръчвам за хората, които си мислят, че се пие, разтваря лесно или преглъща подобно нещо...но факт е ,че е уникално. Малко ти разхлопва и сърцето, мога да го сравня с като да съм пил малко над 500-600 мг кофеин, но с отличен термогенен ефект, който те държи 2-3 часа. Инъче екстракти от черен чай има и в суплементи, не ми се търси сега има търсачки за който иска да си чекнем езиците...сещам се за кре-алкалина на ефкс, той имаше такъв.
От доста време съм хвърлил око точно на този зелен чай на прах. Имам един въпрос приемаше ли допълнителен кофеин при тези дозировки ?
summertime ,когато го пих още не го продаваха в България и си бях взел 0.500 грама. Вече имам и въпросната история за капсуловане само трябва да си взема капсули, защото ги разцъках всички със saw palmetto (не питай) :D. Ако възнамеряваш да го капсуловаш без нея да знаеш, че телесната температура на кожата го разтапя и започва да лепне по-ръцете, та хубаво е да имаш машинка.
hvanetemа, когато пих зеления чай в доволни дозировки не приемах никакъв стимулант(нямаше нужда), макар че мисля, че ще се комбинира добре с йохимбе екстракт(не йохимбин). Инъче на практика може да се комбинира с всичкo: аминокиселини, креатин, аргинини и цитрулини...
10.10.13
19:30
казано от Strelok91 на 10.10.13, 17:59:
summertime ,когато го пих още не го продаваха в България и си бях взел 0.500 грама. Вече имам и въпросната история за капсуловане само трябва да си взема капсули, защото ги разцъках всички със saw palmetto (не питай) :D. Ако възнамеряваш да го капсуловаш без нея да знаеш, че телесната температура на кожата го разтапя и започва да лепне по-ръцете, та хубаво е да имаш машинка.
hvanetemа, когато пих зеления чай в доволни дозировки не приемах никакъв стимулант(нямаше нужда), макар че мисля, че ще се комбинира добре с йохимбе екстракт(не йохимбин). Инъче на практика може да се комбинира с всичкo: аминокиселини, креатин, аргинини и цитрулини...
Предвид намека за чудесния ефект на зеления чай върху кожата, мисля че се досещам за saw palmetto-то :D Мисля че, ако споделиш мнение и за него, добре ще направиш :P Иначе на Бълка гледах много добър комбиниран продукт за стави, включващ и цисус от UPS labs та май ще взимам докато не съм се разхлопал ептен :D От UK много ясно, нема да им плащам тук надценките!
Мнението беше редактирано от summertime на 10.10.13 19:30.
Какво ще кажеш за комбинацията от ECA stack (не оригиналният, а натуралния) + високи дози зелен чай на прах ? Като варианти се двоумя между Sida Cordifolia на Reflex или ECA на Vemoherb.
11.10.13
18:21
казано от Hvanatema на 11.10.13, 10:07:
Какво ще кажеш за комбинацията от ECA stack (не оригиналният, а натуралния) + високи дози зелен чай на прах ? Като варианти се двоумя между Sida Cordifolia на Reflex или ECA на Vemoherb.
ECA на вемохерб пие един лекоатлет в моята зала,аз като цяло от него знам за продуктите на VEMO (той ми каза за екдистерона) и също е много доволен,но той го пие във високи дози.Аз като гледам продуктите не са им много скъпи,опитай.Аз скоро ще пробвам екдистерона и можем да обменим мнения,успех :)
25.12.13
17:37
Добър вечер и Весели прaзници,дaно сте живи и здрaви,дaно дa прекaрaте добре.Предвaрително се извинявaм aко съм сгрешил рaзделa,но скоро ще почнa дa чистя и мисля дa пробвaм зеления чaй.Искaм дa рaзберa колко време преди тренировкa дa го пия и колко кaто количество.Мерси предвaрително :)
26.12.13
15:22
казано от sotir atanasov на 25.12.13, 17:37:
Добър вечер и Весели прaзници,дaно сте живи и здрaви,дaно дa прекaрaте добре.Предвaрително се извинявaм aко съм сгрешил рaзделa,но скоро ще почнa дa чистя и мисля дa пробвaм зеления чaй.Искaм дa рaзберa колко време преди тренировкa дa го пия и колко кaто количество.Мерси предвaрително :)
Приема се 30 минути преди тренировка. Относно количеството - зависи от % активни съставки. Нормална доза е 500-1000 мг (1-2 капсули) преди тренировка на гладно. Ако се опитваш да си набавяш зелен чай от напитки ще ти излезе доста по-скъпо и по непрактично. Добра комбинация е 1 кафе + 1 капсула зелен чай преди тренировка.