Нарушаване структурата на ноктите

От 2-3 седмици забелязвам ноктите ми, като растът отдолу новата тъкан цялата е нарушена, назъбена, грапава... Възможно ли  е да е от липса на калции, защото не ям никакви млечни продукти от около месец. Сега ще кача снимка не знам до колко се разпознава...

Благодаря ти! Утре ще отида да видя :) и ще драсна от какво е точно

Не са гъбички. Днес ходих и лекарката ми даде направление да дам кръв и урина, за да види от както е. Най-вероятно от липса на витамини ми каза.

Можеш да видиш в днвеника ми как се храня. Не мисля, че ми липсват плодове и зеленчуци... В сряда ще отида и ще видим от какво е...

Мнението беше редактирано от Кристиян Славчев на 07.10.13 19:36.

08.10.13
22:05

казано от Кристиян Славчев на 07.10.13, 19:35:

Можеш да видиш в днвеника ми как се храня. Не мисля, че ми липсват плодове и зеленчуци... В сряда ще отида и ще видим от какво е...

Ти сериозно ли всеки ден пилешко филе, кафяв ориз и други често консумирани храни? :) Това е доста еднообразно хранене. Нищо чудно, че е възникнала някава липса в организма ти.

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 08.10.13 22:07.

Менюто ми е това, което описвам и не мисля, че нещо ми липсва. Ще видим утре какво е.

10.10.13
14:33

казано от Кристиян Славчев на 08.10.13, 23:15:

Менюто ми е това, което описвам и не мисля, че нещо ми липсва. Ще видим утре какво е.

и моите са така, само че на едната ръка..

Ами, когато отидох на кожен и тя не знаеше какво е точно... Предположи, че е някаква бяла гъба и ми предписа някакви хапчета да пия 30 дни и да ги мажа с йод и спирт веднъж седмично. След 20 дни пак ще ходя на преглед и ако не се оправи каза, че ще ме прати на изследвания в София.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1