Syntha 6 преди или след тренировка по бокс ?

09.10.13
21:50

Значи сутрин ставам закусвам някъв бърз въглехидрат с мляко,после обядвам обикновено протеин с бавен въглехидрат + плодове.Към 4 часа в даскало хапвам сандвич с топено сирене и луканка.От 19:45 до 21:15 имам тренировка по бокс като последните 15 минути правя кръгови тренировки с тежести.Към 10:30 вечерта вечерям-обикновено 3-4 яйца с 2-3 филии хляб.Въпросът ми е тъй като сега си взех протеинче - синта 6 и знам,че е най-добре да го пия след трен,но като го пия след трен ми убива апетита за вечеря и не мога да ям като хората...Та въпросът ми е предвид режимът ми кога е по-добре да го пия 40 минути преди трен,веднага след трен или сутрин на гладно ?

Е пробвай как го усещаш най-добре. Аз мисля, че вечерята ти е твърде слаба така или иначе, така че протеина идва като допълнение. Оправи си храненето, че ми се струва леко.

10.10.13
21:10

Моля за още мнения..

11.10.13
14:47

Начина на прием на Синтата, е описан на опаковката на продукта! Пие се тогава когато имаш нужда, а не по някакви схеми. Предвид че е протеинова бленда, и е заместител на храненето, можеш да го пиеш по-всяко време.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1