12.10.13
14:12
Здравей те и от мен, нов съм във форума четох доста, но си мисля, че всеки човек е различен затова реших да пусна темичка.. ако искате я изтрийте :)
На 17 навършени съм висок съм 182 см и тежа само 55 кг..... та както се досещате искам да кача ММ, но проблема е, че нямам никакъв апетит.. Значи имало е дни в който съм ядял по 1 път на ден и се чувствах добре. 1 приятел ми каза, че имало някви витамини за апетит.. някакви съвети да прибегна ли към тях или? .. Немога да ям рано сутрин повече кафе пия, пушач съм отдавна, но не пуша много. Искам просто съвет как да започна да ям повече или поне по 3 пъти на ден и след това да увеличавам по 4-5-6 и т.н. За яденето знам д/г някой неща.. ориз,месо,картофи,ядки,мляко.. Извара немога да ям :D .
Тренирал съм в зали по 5-6 месеца, но нямаше голям ефект.. може би защото не ядях много. Ще започна отново залата този месец за това искам да реша проблема с яденето. Благодаря на всички отзовали се. :)
12.10.13
14:31
Трябва да почнеш да вдигаш тежко,ама наистина тежко,да можеш да направиш макс 5 повторения и апетита ще дойде сам :) Поне при мен беше така
Като тренирах миналата година програмата ми беше за маса за вдигане, на моите 55кг с мокри дрехи успявах да мръдна 60 лежанка 2-3 пъти.. Серий с 45 макс. След тренировка чуствах някакъв глад.. хапвах, но това беше .. някакъв временен глад и то само при тренировка. Примерно сутрин пия 2 кафета и ям към 1часа да кажим джоб ( в училище) в нас ако съм, ям 2-3 сандвича и това е.
12.10.13
14:55
апетита, бате, идва с яденето. Айде сега залягай над тенджарата!
12.10.13
15:31
Според мен на теб не ти трябва никакъв съвет...ти вече знаеш какво трябва да промениш. Въпросът е имаш ли волята да го направиш?
Абе то ми е ясна тая работа .. обаче не ми идва от вътре трябва ми нещо химично така да го кажа за апетит за да свикна да ям повече. Ще видя тия витамини какви са и имат ли ефект. Искам много да тренирам и да се извая не искам да ставам огромен, просто да имам средно тяло по релефно. Ще започна да ям по малко, но често да видим....
казано от П Петров на 12.10.13, 14:35:
Като тренирах миналата година програмата ми беше за маса за вдигане, на моите 55кг с мокри дрехи успявах да мръдна 60 лежанка 2-3 пъти.. Серий с 45 макс. След тренировка чуствах някакъв глад.. хапвах, но това беше .. някакъв временен глад и то само при тренировка. Примерно сутрин пия 2 кафета и ям към 1часа да кажим джоб ( в училище) в нас ако съм, ям 2-3 сандвича и това е.
А с колко клякаше? ;)
казано от Петко К на 12.10.13, 18:43:
казано от П Петров на 12.10.13, 14:35:
А с колко клякаше? ;)
Докато тренирах не съм правил клекове, но имаше 1-2 пъти в началото.. ами доколкото си спомням 2х15 и 20 лост абе пак 50 килограма. Краката ми не са издръжливи толкова.. после разбрах, че са важни за трупането на маса, но ся като започна ще ги сложа в програмата. :)