Моите цели да спадам килограми и същевременно да правя мускол абе искам да стана готино копеле

Темата е заключена.

13.10.13
00:25

Здравейте на 29г. никога несъм се занимавал с фитнес несъм пазил диети държа да отбележа ,че съм тренирал футбол 7г. във младежките ми години докъто настъпи денят във който получих едно странно писмо в което пишеше ,че ме призовават да изпълня дългът към родината абе с 2 думи ВОЙНИК ОТИВАМ МИЛА МОЯ МАЙКО.
След 1година се уволних и бях принуден да напусна България знаете как е в чужбина работа,храна абе спокоен живот като дойде края на седмицата почват едни рандевута ядене пиене незнаеш кой ден е и кво става.
Искам да кажа ,че неусетно станах 100 кила напрао прасе и дойде денят във който си казах ,че така нестава неможе не е редно и започнаха мойте мъки.
Започнах да спазвам 90 дневната диета за отслабване, тичах първоначално по 2=3 минути спирам права малко почивка нови 2минутки леко полеко ги направих до 10 минути  без почивка надъхах се и си тичах секи ден стигнах до 20 минути това за около 15 дни в същото време диетата вървеше що годе добре за 15 дни свалих 4кг.
Продължавах диетата като в същото време тичах сутрин20 и вечер  20 минути стоях на тази диета 2 месеца като в последните дни излизах да тичам по 40-45 минути в нормално темпо свалих точно 8кг. просто неможех да повервам беше ми адски готино и леко и тогава реших,че ще предприема РАДИКАЛНИ мерки с наднорменото ми тегло и начина ми на хранене.
Записах се на фитнес ходя вече 1 месец като муха без глава в смисал знаете как е обикалям всички уреди,но мисля и съм обеден,че дойде момента за истински тренировки само да отбележа че съм свалил 2кг. за този месец .
И така скъпи приатели и читатели имам готов ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ И СЪМ СИ КУПИЛ МАЛКО СПОРТНИ ДОБАВКИ.
Ставам сутрин към 9 и пия кафе.
.Закуска.към 9-30ч. -30гр.мусли с 100грама прясно мляко.
10-30.Суроватъчен протеин 35-40гр.Dyma burn Xtreme 2 капсули.
11-00 Тренировка.
13-00.Суроватъчен протеин 45-50гр.
14/14-30.Свинско филе 250гр. на планча или скара без мазнини-салата-80гр.пълнозарнест хляб.
17-00.Плод.
20-00.Пилешки гърди на скара или планча 250 гр.със салата.
Това ми е диета в смисал заменям продуктите със Пуешко,Риба казахами да неям Говеждо ,че било за качване на килограми.
Тренировъчен ден 1.
Гърди . права по 4 до 5 упражнения по 3 серии 12 повторения.
Бицепс. 3 упражнения всяко в 3 серии 12 повторения.
Кардио 25-30мин.
Ден 2.
Гръб.Също 4 до 5 упражнения всяко е в 3 серии 12 повторения.
Корем.
Ден 3.
ПОЧИВКА
Ден 4.
Рамо.Тук правя 4 упражнения всяко е в 3 серии 12 повторения.
Трицепс. 3 упражнения всяко е в 4 серии 12 повторения.
Кардио. 30мин.
Ден 5.
Крака.5 упражнения всяко е в 3 серии по 12 повторения.
Кардио 30мин.
Много моля да ми пишат всички хора който искат и могат да ми помогнат искам савети както за храненето така и за тренировките.

Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.10.13 01:31.

13.10.13
00:34

Забравих да кажа ,че съм 90 кг. в момента.
Упражненията несъм ги споменавал защото незнам техните наименования.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1