Хранителен режим за кила

13.10.13
21:36

Здравейте . На 16 години съм , 62 килограма , 173 висок .  Направих си най сетне правилната програма , сега и яденето. Както си мислих , че програмата ми е правилната , така си мисля и че яденето ми е правилно ама.. А дано , ама надали :Д

Ето какво ям

Първо ядене(9:00-9:30): 4 яйца , едно кисело мляко , може и банан, една доза протеин .
Второ ядене(11:00-11:30) 200 грама шишчета или някакво месо , най вече шишчета , 3-4 филийки хляб , едно кисело мляко
Трето ядене (15:00) Хамбургер с месо , домати , краставички , картофки
Четвърто ядене( 18:30-19) Пюре от картофи , салата с домати ,  краставици , зехтин ,еднокисело мляко  3-4 филийки хляб
(зала) 20:30
Пето ядене банани , 3 яйца , доза протеин . 

Мразя да ям овес , за това го няма в първото ядене .

Протеина ми е този -http://shop.bb-team.org/nutrex-research-muscle-infusion

Темата беше редактирана от luxso luxso на 13.10.13 21:38.

13.10.13
21:46

Ако си набавяш 120+ грама протеин и поне 2400 ккал, значи става.

13.10.13
21:50

Ами 2400 мисля ги има . Замених  четвъртото ядене  с картофено пюре вместо  шишчета пак , защото сметнах , че въглехидратите ми не стигат . Остава така значи , благодаря ти :)

казано от bicepcurl на 15.10.13, 18:44:

...тая пауза 11:00 - 15:00 не ми харесва. Трябва още едно ядене там...

Няма абсолютно никакъв проблем да се изкарат 4 часа без храна.
Абсолютно нищо не налага да се храни през 2 часа.

Притеснителното в това хранене е изключително малкото количество мазнини и регламентираното ежедневно присъствие на боклучава храна (хамбургерът с картофките). Напълно прав си, че храната след тренировка е недостатъчна.

16.10.13
14:22

Можете ли дадете пример какво друго да ям след зала . И за мазнини какво да добавя ?

Месо с гарнитура и салатка... нищо сложно няма, просто достатъчно количество читава храна.
Мазнините - сурови ядки, маслини и зехтин, тахан, масло, сметана, сирене, кашкавал и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1