МЛАДЕЖТА Е ЛУДНАЛА ПО ХИМИЯТА.. Как мислите ???

Темата е заключена.
QU

21.06.04
03:02

МЛАДЕЖТА Е ЛУДНАЛА ПО ХИМИЯТА.. Как мислите ???
Някой ще искара големи пари от мераците на Пубертета и чуството им че трябва да изглеждата като яки батковци за да пробиват сред жените и живота.
Ебати почвам да правя зали и химично програмиране. :D :D

Епицентърът на тази мания май май се поизмести, т.е. преди около година беше още по-зле, докато сега констатирам доста повече разум в действията на “пуберите”, каквито и да са те.

Докато не се промени това, да може да се купуват стероиди така, както се купуват домати и краставици и докато не се промени слабата психика на повечето подрастващи, оправия няма да има.

Не може едно момче на 14-15 да тренира половин година, да се надуе (било то и вътрешно), че е станал едва ли не малко над Олимпия и да се “подхранва” за напред с виликия бионабол от аптеката за 5 лв.

Но все пак това е и идеята на подобни организации като нас, които стават все по-сериозни в България - да покажат, че има и друг начин (изключвам тези, които правят задкулисни продажби).

Дядо ми е стигнал до ранг капитан през втората световна война и е защитил страната ни само на боб и леща, тъй че и без стероиди се постигат успехи :).

_V

21.06.04
08:53

mnoo losho tia ne razbraha che himiata e za golemia sport i za hora na koito ne im dostiga savsem malko do varha

21.06.04
11:24

Аз не виждам нищо лошо в знанията относно химията! Лошото е, че има огромно количество лапетии, които не са започнали да тренират и да се хранят като хората, а вече си мислят, че бионабола е бонбонки! Ще си патят много хора от собствената си простащина! Ама вече взе да не ми пука - да са тровят! Писна ми всяко второ хлапе да пита “какво е това”, “колко ще кача от него”, мън-мън-мън! Направо се нервя - то бива-бива, ама чак пък толкоз да изпростяваш, не е много на добре!
Аз не взимам химия! Но може и да взимам някой ден - когато реша окончателно дали си струва!

21.06.04
12:57

Писал съм го и друг път - това момченца на по 12-13, пък и на 17-18 години да ползват стероиди си е пълна простотия за мен!
Те не знаят как да се хранят и тренират, нямат представа какво е стероида и какво може да им причини!
Наскоро един пич ме попита какво ще мустане ако взема прочутия Биомабол. Обясних му какви последствия може да има сега и за в бъдеще, след 5-10 години примерно. И той знаете ли какво ми отговори? “Ха, аз сега да съм здрав, пък след пед години да мра, не ми пука!”. То простотията не ходи по гората!!!
Ако човек не може да направи нещо без стероиди през пубертета, най-добре да се откаже от културизма.

ВН

24.06.04
19:26

Просто мода.... В САЩ това не е ново, жалко само, че там все още е актуално... Струва ми се демоде, виж в Канада нещата са по-иначе...

25.06.04
22:52

Da priyateli naistina interesa kum steroidite ot mladejta e golyam no spored men tova e vupros ot 4isto psihologi4eski harakter i vuzpitanie a ne e maniya. Prosto mladite hora iskat vsi4ko vednaga na momenta i nikoi ot tyah si mislya ne bi treniral 3-4 godini naturalno puk posle da vidi za kakvo stava vupros. Pove4eto mladeji sa sklonni da trenirat okolo 6-10 meseca i iskat da postignat rezultat edva li ne kato ot korica na bodybuilding spisanie i poneje nyama kak da stane magiyata za tolkova kratko vreme posyagat kum “lesniya na4in” shtoto edi koi si za tri meseca bil stanel s edi kva si ruka i grub kato duvar. Dobre az ne sum protiv himiyata no tryabva po vsyakukuv na4in mladite bilderi da budat informirani i ubejdavani 4e predi zavurshvaneto na rasteja na organizma i predi zavurshvaneto na puberteta e ne samo protivopokazno no i opasno priemaneto na steroidi osobeno populyarniya oralen bianabol. Ina4e i az sum vzemal no se ubedih 4e nyama smisul osobeno sled kato zimata ka4ih 16 kg bez medikamenti, vyarno ne sa 4isti no rezultata e daje po dobur ot o4akvaniyata mi, daje sum sklonen da tvurdya 4e malko ot horata koito priemat mogat da postignat takuv rezultat. Ne sum kazal 4e e lesno no iskam da kaja na vsi4ki koito priburzvat s reshenieto si da priemat steroidi, 4e ima i drug put i tozi put ne krie riskove za zdraveto. Vuzmojno e bez medikamentite rukata vi nikoga da ne stane 50 sm no puk shte budete zdravi i shte se radvate na de4icata si koito riskuvata da nyamate s predizvikvane na sterilitet i oligospermiya v sledstvie na zloupotreba s medikamentite za koito govorim. Sled kato pove4eto nyama da se sustezavat prosto ne vijdam smisul ot steroidite, po dobre malka banica no zdrav 4eren drob i bubreci, pone az taka mislya, no vseki pravi sam svoya izbor. Sus ili bez himiya az vi pojelavam nai- iskreno uspehi ne samo v zalata no i v jivota.

26.06.04
02:40

Пичове, всички тези така наречени тинейджъри (то и аз съм все още такъв ама аре карай, малко ми остана) които взимат от така наречените забранени медикаменти било то бионабол или нещо друго според мен са абсолютни комплексари, които нямат и капка разум ! И аз имах един такъв прятел, който с първата тренировка започна да се тъпче с такива разни. Един разумен човек едва ли след едва 6 месеца тренировки би си причинил нещо такова, което ще доведе до много негативни последици след време. Както някой каза по-горе - докато се продават тези медикаменти като краставици и домати, някакви комплексарчета и не запознати хора ще си ги купуват. А до тогава да си трошат главите ! Все пак хората много отдавна са го казали - кой каквото прави за себе си го прави !

26.06.04
10:07

Всички тези така наречени тинейджъри, които взимат от така наречените забранени медикаменти било то бионабол или нещо друго според мен са абсолютни комплексари, които нямат и капка разум!

Ами не заалеймявай всички по такъв начин! Имам приятел, който тренира от 12 годишна възраст! На 17 вече беше в страхотна форма! Вече беше изучил достатъчно стероидите (като мене :D )! И взе веднъж в изключително малки дози (не бионабол разбира се - не е толкоз прост като по-голямата част пубери) - резултата беше зашеметяващ! Състезава се от две-три години - няма да казвам имена, но той не е от изброената група по-горе в цитата!

26.06.04
12:11

Знаете ли какъв е главният проблем. ВСИЧКИ ти казват: “Нищо няма да ти стане бе. Имам едни приятели, дето качиха луди кила и задържаха всичко. И НИЩО не им стана.” И по едно случайно стечение на обстоятелствата ти винаги си в застой, когато ти ги говорят тия работи и си викаш, абе що да не взема бе. Ще “внимавам”, а и без това нищо не се случва. Ще взема нещо по-скъпо, ама да е орално, че не искам да ме виждат какво си бия. Айде сега да отида в бб-теам форума и да питам за цикъла и после да отида в съседната аптека и да си КУПЯ всичко, което са ми казали защото сме в България все пак!

K_

26.06.04
12:59

mnogo ste pravi s tova 4e e palna glupost mom4e na 13 14 godini a dori na 17 18 da vzima steroidi ama prosto ako iska6 da se sastezava6 vseki znae 4e ne moje bes tqh .as vmomenta se 4udq dali da vzimam i mniogo dobre znam kakvi sa strani4nite efekti.parvo trqbva da se pro4ete vsiko dieti trenirovki vaztanovqvane i 4ak kogato znae6 kak stoqt ne6tata da zapo4ne6 s steroidite

26.06.04
13:10

Това е направо смешно. Да не мислиш, че като искаш да се състезаваш веднага ще станеш готов за състезание след 2-3 цикъла?!? Ако наистина мислиш да се състезаваш трябват спонсори, я накои клуб я нещо друго. Само храната и добавките ще ти излязат убииствено скъпи. Ако вашите са милионери разбирам, но иначе какво ще направиш. Знаеш ли колко пари ти трябват само за 1 състезание?

26.06.04
21:07

Mislia, che vseki triabva da si pravi svoia izbor. Informaciata e ne po-malko otkolkoto steroidite na pazara. taka che vseki normalno mislesht chovek bi triabvalo da se pointeresuva kakvo shte vzema. Ako ne go inetresuva, negov si problem…nali rabota triabva da ima i za lekarite! :twisted: Sorry, cheren humor! :D Kolkoto do vazrastta, i tn….estestveno che si ima pravila. No, ima i neshto drugo, niama vredni lekarstva, ima vredni dozi. Taka che….pak shte kaja the choice is yours! No i mnogo hora tuk prekaliavat i preigravat…..prosto istinata e che mnogo hora gi e iad che niakoi hlapeta postigat barzo rezultati za koito te sa se trudili godini….no i tova spored mene niakakav vid izlishna zloba. Vseki si znae za kakvo trenira i vseki si poema sam riskovete. Vse pak, kakvito id a ste, edinstvenoto neshto skoeto triabva d ase sastezavate e s santimetara…a ne s momchetat ot zalata ili tezi po televiziata:)

K_

26.06.04
21:44

as ne sam kazal 4e sled 2-3 cikala 6te si gotov za sastezanie no prosto ne moje6 da mi kaje6 4e bez steroidi moje6 da se qvi6 a scenata i as govorih za v bade6te ne vednaga.apak ako ima6 volq ne ti trqbvat sponsori poznavam hora koito nqmat sponsori a se sastezavat .abe ima6 li merak i jelanie vsi4ko se postiga

MA

26.06.04
22:26

Еми ако искаш да ходиш по състезание май наистина няма как. Особено ако се целиш нависоко.
Аз примерно въобще не искам да ставам културист. Искам да бъда голям и силен и да се чувствам добре в дрехите си (и без тях най-вече)  :D , но определено нямам мераци за културист. Сигурно бих постигнал много добри резултати, защото физиката ми е предразположена за това, но (тук идва голямото НО) определено цялата олелия се разминава с разбиранията ми за “Здрав дух, в здраво тяло”.
Това, което искам да ти кажа е да прецениш много добре какви са ти шансовете да се реализираш като добър такъв и да постигнеш нещо. И най-вече на цената на какво. Остави приказките, че ако взимаш предпазливо и алабала. Ще си скапеш организма и това е истината. Всичко друго са рекламни конспирации. Можеш да прочетеш за Маркус Рюл в статиите на този сайт. Там едно момче, което е било на представянето му в някаква зала много добре го е казало.
Много добре си помисли преди да направиш тази стъпка.

QU

27.06.04
02:16

Да ви кажа в момента 2 момчета на по 21 год в наща зала са на стероиди и спокоино си казват на всички че се боцкат, и даже показват каде. :D Е такова нещо нито аз нито старите билдери не си спомнят някои да е правил. Химията стана нещо като престиж в нашия спорт. По тоя начин си показват благосъстоянието. Явно са свикнали като си купуват всичко с татковите пари, че е дошъл момента да си напазаруват мускули. ХАХАХАХА.  :D . Големи Кретени. Питам ги аз кажете по каква схема взимате нещата и познаите кво ми отговориха.
Взимали Провирон 2 седмици и сега си били Дека и Винстрол всеки ден. Питам ги за Карзил нещо да са има казали, за Лив 52, за Нолвадекс, викат кво е тва. Испанеца им бил правил схемата и нямало грешка. Казах им че после испанеца ше трябва да им работи гаджетата.  До сега тиа пичове не са мраднали в резултатите. Нямат енергия за тренировка, нямат апетит, не изълняват правилно упражненията, и на тва отгоре тренират 7 дни в седмицата :D :D :D Ебати и нечуваната схема и трнировка. Искам да се снимам с Испанеца за спомен :D :D

27.06.04
08:08

Ха къв е тоя “Испанец” боклук нещастен. Вместо да се снимаш с него ти предлагам да ми нашокаш репата, ама много здраво.  :evil: А тия предполагам не те послушаха? Поне да им е за урок!

MA

27.06.04
10:27

Аз пък вече нямам никакво намерение да им наливам акъл в главата, защото и без това не слушат. Да си трошат главите и това е. То си е за тяхна сметка. Много са изпростяли лапетата в днешно време. Първо, че много малка част от тях въобще спортуват и второ искат да станат супермени за два дена. Кофти възпитание и кофти, че се опитват да подражават на разни тъпи мутрагени.
Кофти държава.

27.06.04
23:10

Toya Ispanec tryabva da se snima na fona na drujinka anadolski manafi spored mene. Moje da se bodat s nekakvi menteta ma deka pove4e ot dva puti v sedmica i winstrol-ec si e napravo kokteil “bozdugan” ili po to4no “skok v groba” ebati pi4ovete napravo si glutnah ezika, vse sum vijdal prostotii ma tova nadmina o4akvaniyata mi. Abe tryabva da se informirat horata pone da znayat koga , kak i po kolko spryamo tova kvo to4no iskat da napravat ina4e tryabva nekakva fondaciya shte tryabva da se napravi za da ima pari za donori na drob4e i bubre4eta i za sinteti4ni hormon4eta za da moje “smel4acite” da vodat sled tova shto gode normalno sushtestvuvane.

MA

28.06.04
00:40

Според мен във всеки фитнес център трябва да има хора, които да информират желаещите да взимат стероиди. Така поне хората ще се обръщат към специалисти и няма да стават такива простотии. Само с плюене и хокане няма да стане. Щом хората са решили да взимат стероид никой неможе да ги спре. Поне да го правят както трябва и да има минимални поражения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1