Въпрос за insanity + фитнес

Здравейте! Първо искам да се извиня ако има такава тема,но се рових много и никъде не открих отговор на въпроса ми..
Четох,че по програмата insanity се тренира всеки ден,но моят въпрос е , дали е възможно да тренираме по нея ,когато например нямаме време и средства за фитнес? Примерно 2 дни фитнес,после insanity а на четвъртия ден пак на фитнес? Питам ,защото искам да си тренирам всеки ден (само с един ден почивка) а не винаги имам време за фитнес.. :)
Благодаря предварително и пак се извинявам ако съм нахалствала или има такава тема! Лека вечер на всички! :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.02.13 06:48.

19.02.13
21:16

Разбира се, че може. Тренирай това, което ти харесва и имаш възможност. Когато го правиш с удоволствие, резултатите идват от постоянството, което не ти тежи, а напротив: нямаш търпение.

Благодаря ти много за бързия отговор,Анелия! :) Обичам спорта! Цял живот съм се занимавала с него.. с изключение на последните 5 години,когато завърших средното си образование,пропуших,тъгнах по купони..абе като цяло тинейджърска му работа.. Сега съм на 25 години,от два месеца не пуша,тренирам активно и гледам да се храня правилно. Искам пак да си стана онова спортуващо,пълно с живот,енегрично момиче със страхотна преса на корема,което бях! От скоро се ровя в сайта и може да пусна и собствен дневник :)

19.02.13
22:37

Можеш да си тренираш и да си ходиш на купони :Д

Хаха,знам :) Но знаеш,че имах друго впредвид.. :)

19.02.13
22:44

Да , но все пак студентския живот :)) трябва да се усети хаха

19.02.13
22:59

казано от krNbarca на 19.02.13, 22:37:

Всъщност може,но сериозните реултати искат чат-пат жертви.Не можеш хем да си редовен на лекций/упражнения,хем да си буден до зори,хем и тяло да градиш,а като се вземе под предвид че трябва и да се поработва - работата става страшна.Все нещо ще куца - всеки си преценя кое.
Иначе @Anelia ти отговори на въпроса - каквото и да правиш,ако го правиш с желание и в достатъчен период от време резултатите няма да закъснеят.

Мнението беше редактирано от balabanov на 19.02.13 23:00.

Благодаря ти за отговора,Балабанов! :)

19.02.13
23:39

казано от balabanov на 19.02.13, 22:59:

казано от krNbarca на 19.02.13, 22:37:

Всъщност може,но сериозните реултати искат чат-пат жертви.Не можеш хем да си редовен на лекций/упражнения,хем да си буден до зори,хем и тяло да градиш,а като се вземе под предвид че трябва и да се поработва - работата става страшна.Все нещо ще куца - всеки си преценя кое.
Иначе @Anelia ти отговори на въпроса - каквото и да правиш,ако го правиш с желание и в достатъчен период от време резултатите няма да закъснеят.

Да съгласен сам особенно ако правиш режим на хранене и си на Лекции / Упражнения и няма как да се храниш палноценно...

По-горе казах,че се храня здравословно (или поне си мисля така) единственото,което ме притеснява,но ми е много трудно да махна ,това е маслото ‘’Президент’’ ..Просто ми е много вкусно :S То дали не ми разваля целия режим ? (понякога си хапвам и черен шоколад)
Извинявам се,ако въпроса ми е глупав.. :)

Извинена си.
Шегувам се, не ти е глупав въпроса.
Зависи от количеството, както се досещаш.
Такива изключения можеш да си позволиш преди и след тренировка. Тогава най-малко ще те развалят.
Само да ги няма във вечерята.

Здравейте :) Искам да попитам нещо - Правила съм Insanity , но съм издържала само почти месец , много ми идваше . Сега видях и една пак на Shaun T - Focus T25 . Моля ви да видите в дневника ми какво искам да постигна и какъв е моят случай и да ме посъветвате с кое да започна първо - Insanity или Focus T25 или може би нещо друго .. ? :) Моля погледнете в дневника ми , надявам се на отговори :)

Здравей Димитрина. От доста време не е писано по темата, но ако случайно ако прочетеш мнението ми надявам се да е от полза. Аз лично започнах INSANITY преди почти 2 години като добавка към бойните спортове с цел да кача въздух и издръжливост. Резултатите ги има, чувствам се идеално, а в момента водя INSANITY тренировки в Студентски град. Много се радвам, че тази лудост ти е по вкус, а за студентският живот повярвай тренировките не му пречат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1