Проблем с гърлото

12.10.13
22:57

Здравейте от около месец и нещо имам проблем с гърлото след фитнес.Проблемът е следния ,след като свърша с тренировката и се прибера в къщи усещам лека стегнатост в гърлото и малко под него, но други симптоми няма. На следващата сутрин в повечето случаи гласът ми е променен и в гърло ми се стича хрема ,дори понякога ми се позагубва гласът. Отначало си мислех ,че е защото в фитнеса е малко хладно и ,че е от студения въздух който вдишвам ,но след като отидох в друг фитнес който беше добре отопляван, но на следващата сутрин пак ми се стичаше хрема в гърлото имах храчки и т.н. Надявам се ако някой е имал такъв проблем и го е рещил да сподели.

13.10.13
17:57

Според мен това е алергия.Във много фитнеси на пода има сложени разни гумени покрития и тем подобни материи,по които полепва много прах и мръсотия.ТИ я вдишваш и от там ти теква носа,гърлото те дразни,имаш храчки и прочие......

14.10.13
18:55

И аз така си мисля ,но през лятото когато ходех нямах такъв проблем.

14.10.13
22:18

Ами те алергиите се обострят сега есенно-зимния период .........

14.10.13
23:23

Имал съм такова на себе си- най-обикновена настинка (хрема + трахеит), които не са се доизлекували. Ако е това ще мине дори с чайове и баене :D

Мнението беше редактирано от introducer на 14.10.13 23:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1