Montmorency Tart Cherry Extract

09.10.13
11:27

Обмислям да пробвам въпросната съставка понеже от време на време имам силни болки в мускулите след тренировка. Поинтересувах се малко относно действието на вишната и разбрах че действа като COX инхибитор. Интересува ме дали ще спира растежа и адаптацията на мускулите, понеже синтетичните COX инхибитори имат такъв ефект ?

PH

09.10.13
16:16

Преди,когато тренирах мма ни даваха Tart Cherry точно с противовъзпалително действие,за да намаляват болките в следствие на тежките тренировки и спаринги и да ти кажа имаше подобрение,за спиране на растеж не мога да говоря,тъй като тогава тренирах само силово,но не мисля че ще попречи.До колко успокояването на болките е било от даденият продукт или от плацебо,не мога да докажа,но опредлено съм останал с добро впечатление към него.

15.10.13
09:59

казано от bicepcurl на 12.10.13, 13:15:

И аз имам подобна информация, но не знам със сигурност дали действа. Мога да кажа обаче за други добавки, които също имат СОХ2 инхибиторен ефект. Омега 3, ГЛА(това е вид омега 6),  St. John’s wort, котешки нокът, витамин Е, силимарин, джинджифил (Ginger). Вишните идват малко скъпо, но мисля, че си заслужават да бъдат пробвани. Даже сега ми даде повод да се замисля и да си го взема, тъй като другите неща, които споменах съм ги пробвал вече. Определено имат положителен ефект, но винаги обичам да пробвам нови неща.

Благодаря за информацията. Ако не е тайна, на коя марка ползваше продуктите, защото по принцип съм доста капризен, когато купувам нещо ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1