18.10.05
11:30
Привет на всички!Исках да попитам дали някой знае на какво може да се дължи тази силна липса на апетит - особено сутрин до към 11h , защото общо взето през останалото време се храня добре?Не използвам никакви медикаменти,от които евентулно би могъл да ми спадне апетитът.Евентулано какво да правя като нямам апетит - например удачно ли е да пия напр. 60гр. млечно-яйчен протеин,за да си заместя закуската,която по принцип въобще не мога да изям?А имам още един въпрос : добре ли е да се пие кисело мляко вечер непосредствено преди лягане , защото когато го пия така,чето усещам тежест в стомаха нощно време и сутрин веднага щом стана ходя до кенефа:)Благодаря и успех на всички!
ми брато аз днеска установих много хубава закуска!Аз също не ям сутрин по принцип, просто защото не ми са иде, но днеска си зех 3 банана (Не мноо големи) и едно кисело мляко 2 % (На ФФ) от Фантастико за ощо 1 лв и се наядох добре!Тва е лека закуска и няма ти са придраифа после много много!
А за млякото ми ако е 3% може би е нормално, аз пия 2 млека на ФФ пак 2 % преди да заспя амапреди 1-2 часа преди да заспя и сам си 6!Така че може би не е зле да го праиш тва с млякото малко преди да заспиш 30 минути - 1 час някаде за да не стане както се казва “Да се наядеш кат сфиня и да легнеш” щото тва е наи вредното за мене!
Та така!
18.10.05
13:13
И аз имам същия проблем с апетите сутрин.Това което бих ти препоръчал е сутрин да ядеш по-леки храни като кисело мляко и тн.
Аз сутрин ям прясно мляко с мюсли, по някога закусвам и с 2кисели млека.Общо взето такива неща дето лесно се ядат в големи количества(и без голям апетит).Пък и хранителната им стоиност е добра :wink:
[quote author=“madwolf”]И аз имам същия проблем с апетите сутрин.Това което бих ти препоръчал е сутрин да ядеш по-леки храни като кисело мляко и тн.
Аз сутрин ям прясно мляко с мюсли, по някога закусвам и с 2кисели млека.Общо взето такива неща дето лесно се ядат в големи количества(и без голям апетит).Пък и хранителната им стоиност е добра :wink:
И аз минах на мюслито вече,сутрин към 8 едно такова добре ми се отразява и апетита към 11 идва :)