Объркан съм..

25.10.05
19:30

Начи най общо казано тренирам от 1 месец качих 10 кг ,пиех гейнер,суроватка и амино:) Начи висок съм 178 и сега тежа 71 и начи искам да качвам още.Объркването ми е това да продължа ли с гейнера или не.Чувам противоречиви мнения някой ми казва че трябва да спра гейнера други че ако съм само със суроватка ще качвам мн трудно.Целта ми е да кача още известно количество кг до към 80 поне и после да се изчистя,и искам да питам обсонован ли би бил страха ми ако продължа с гейнера и качвам само мазно.
Неска си взех глутамин и питах човека от магазина за същото и ми каза че ако се качва и на мазно това е признак че се качва и на мускулна маса:)
Ще се радвам на мнения по моя въпрос.
Благодаря предварително

MA

25.10.05
19:47

:shock:  :shock:  :shock:
Абе аз ли не разбрах или наистина си качил 10кг. за един месец
с гейнер суроватка и амино :shock:
Това не ми се струва нормално

25.10.05
19:50

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=9658&highlight=%EE%F2%ED%EE%F1%ED%EE+%F1%E8%F1%F2%E5%EC%E0%F2%E0

прочети тая тема тука съм описал подробно как се храня през 1вия месец

С.

25.10.05
21:47

Ми бате ти ме шашна с това дет ти се е случило, ще взема и аз да го пробвам, леле дано и при мене стане... Иначе какво да ти кажа, ми бате щом става толкова бързо , значи започвай лека полека да понамаляваш  количеството, щот па да не станеш некое прасе  :lol:  Ама ако смогваш да правиш мускули си действай как си знаеш, а иначе инструктура си питай , той знае най-добре пича те наблюдава и т.н

П.п  Не ме слушай много щот почти  не съм в час..... :lol:  Ама ако това дет пишеш за килата е вярно, леле бате искам и аз така...

SE

25.10.05
21:55

ми щом си доволен качвай още маса ,щом като имаш ефект от гейнера
пии си го нема ко да ги слушаш другите ,а за чистенето аз ти предлагам да качваш маса до март месец и след това да почнеш да чистиш това е най добрия вариянт според мен

дано да съм ти помогнал малко!

26.10.05
19:13

ами ще пробвам и тоя месец с гейнер пък ще видим какво ще стане:)
а трябва ли да намаля храните с които съдържат животински мазнини - като месото кашкавала и.т.н за да не омазня прекалено много

SP

26.10.05
19:36

Не именно повечето ти белтък трябва да идва от месото.И пич ще ти кажа едно недей да разчиташ главно на хр.добавки,обръщай повече внимание на истинската храна

26.10.05
19:50

мерси за съвета но мисля че обръщам внимание :) гледам да ям през 2-3 часа , ям 6-7 пъти на ден

И четох из сайта,но с по голяма точност можете ли да ми кажете кои храни е преопоръчително да избягвам

SP

26.10.05
20:26

Ми всякакво сладко и без “От две Морени нищо няма да ми стане”

26.10.05
21:04

начи само сладкото да избягвам
аз и без това почти не ям сладко освен плодове

SP

26.10.05
21:06

Плодове добре но гледай да не са след 3,4часа.Най добре сутрин  :wink:

27.10.05
13:24

ами горе долу тогава,докато съм на даскало осен сандвичите ям и плодове и още на обяд пак иначе след това мн рядко ми се случва

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1