17.10.13
01:06
Кои са най-добрите БЦАА като се има предвид количество,качество и цена ? :)
Pure Nutrition - BCAA Blast (цена/качество) Ако не гледаме цената определено Scivation - XTEND.
17.10.13
09:47
Примафорс.
казано от Gergi_81 на 17.10.13, 09:26:
Pure Nutrition - BCAA Blast (цена/качество) Ако не гледаме цената определено Scivation - XTEND.
На теб трябва да ти забранят да пишеш във този раздел !
1. Bulk powders Instant BCAA -> най-добрите лично за мен (чиста форма, качество, количество и цена)
2. Medx BCAA 20k 500g -> (комплексен вариант с голяма доза бцаа + екстри - Citruline, Taurine, Glutamin AKG)
3. Scivation xtend -> също комплексен продукт, сериозна марка, но малко по-висока ценичка
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 17.10.13 23:05.
17.10.13
11:29
казано от AgBOKATA на 17.10.13, 11:08:
А дали да не ти забраним на теб, всъщност?
Скромен тренировъчен опит, но е-е-ей такова самочувствие по отношение на суплементация.
Хайде малко по-уважително, моля.
Продуктът на Mex, който препоръчваш, е от друг клас и марката няма по-ясен произход от този на Pure Nutrition. Не е ясно колко ВСАА има в доза, та да е чак голямо количество, но ОК... екстрите, обаче, са само на хартия (далеч от работещи дози). Amino 20K не е лош продукт, но категоричността ти е абсурдна.
Неовкусените ВСАА без съмнение са добър вариант, включително тези на BulkPowders, но не всеки има нагласата да пие гадости.
За Scivation Xtend мнението е единодушно, но цената му го прави неразумен избор.
Всяко мнение, засягащо произхода на продуктите на Pure Nutrition в тази тема, ще бъде третирано като отклонение от дискусията (a.k.a. spam) и ще бъде отстранявано.
казано от Кольо Пияндето на 17.10.13, 11:29:
казано от AgBOKATA на 17.10.13, 11:08:
А дали да не ти забраним на теб, всъщност?
Скромен тренировъчен опит, но е-е-ей такова самочувствие по отношение на суплементация.
Хайде малко по-уважително, моля.Продуктът на Mex, който препоръчваш, е от друг клас и марката няма по-ясен произход от този на Pure Nutrition. Не е ясно колко ВСАА има в доза, та да е чак голямо количество, но ОК... екстрите, обаче, са само на хартия (далеч от работещи дози). Amino 20K не е лош продукт, но категоричността ти е абсурдна.
Неовкусените ВСАА без съмнение са добър вариант, включително тези на BulkPowders, но не всеки има нагласата да пие гадости.
За Scivation Xtend мнението е единодушно, но цената му го прави неразумен избор.
Всяко мнение, засягащо произхода на продуктите на Pure Nutrition в тази тема, ще бъде третирано като отклонение от дискусията (a.k.a. spam) и ще бъде отстранявано.
Имам скромен опит да и никъде не съм твърдял обратното или съм показвал колко велик културист, маняк или там каквото и да е. За добавките говоря така защото имам доста наблюдения, поръчки/доставки и коментари от приятели. Също и си мисля, че съм прекарал много повече добавки от теб. Макар да не мога да се изразявам като теб с научни факти и обеснения не ме прави некомпетентен от това да знам кое си заслужава и кое не. Уважение винаги имам, но към хората които го заслужават, включително и към теб и вашия екип ! Също така хайде да не се плашим с ограничаване на достъпа моля !
Нека погледнем фактите:
Пюрето nutrition - 308гр BCAA в 500гр продукт (616гр при 1кг) = 60лв/120лв
MEX - 300гр BCAA в 500гр продукт (600гр при 1кг) = 48/96лв
Scivation тук цената за малка кутия да не е изгодна, но при голямата е 630гр BCAA при 1кг продукт = 105лв
Говорейки така за MEX можеш ли да предоставаиш нужните факти и резултати отностно тяхното съдържание ?
едит: Bulk powders отдавна предлагат и овкусени BCAA. От разфасовка 1кг имаш някъде към 900грама BCAA при цена около 120лв
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 17.10.13 12:11.
17.10.13
12:28
Нямам намерение да си измервам каквото и да е с теб, включително опита със суплементи, независимо колко добре знаеш какво съм приемал и какво не съм. Мнения за добавки от приятели нямам навик да споделям - просто принцип, защото информацията е индиректна и това я прави малко по-малко надеждна за общия случай. Имам против само категоричния тон, с който определяш кой къде има право да споделя мнение. Както и да го погледна - не си в позиция да го правиш (а мога да изнеса лекция по въпроса).
Не намерих информация за съдържанието на BCAA в Mex Amino 20K. Етикетът не посочва количествата на компонентите, включени в комплекса незаменими аминокиселини (част от които са ВСАА, разбира се). Съответно - далеч не съм уверен, че в 500 g продукт се съдържат 300 g BCAA.
Колкото до продуктите на Mex - да, след като получа аналогични анализи за Pure Nutrition.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.10.13 12:30.
17.10.13
12:39
казано от AgBOKATA на 17.10.13, 12:35:
Ето етикета на MEX
ОК, но на официалния им сайт нещата са различни.
Различната информация за един и същ продукт сама по себе си е притеснителна...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.10.13 12:41.
17.10.13
13:00
Единия говори за BCAA 20k, а другия за amino 20k. Продуктите са с различни бленди. Инъче , ако се направи груба сметка, колко ти идва грам BCAA Xtend-a бие бласта, а имам много повече доверие на Scivation. Имаше тема преди...това са говорени неща. А и цените на Xtend мисля, че са съвсем умерени за скромната ни държавица за справка може да видите кой да е щатски сайт.
17.10.13
13:06
Мда, в това отношение грешката е моя.
По невнимание съм погледнал Amino 20K вместо BCAA 20K.
Значи сметката на AgBOKATA е точна. Съжалявам, приемете извинението ми, моля.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.10.13 13:08.
казано от Кольо Пияндето на 17.10.13, 13:06:
Мда, в това отношение грешката е моя.
По невнимание съм погледнал Amino 20K вместо BCAA 20K.
Значи сметката на AgBOKATA е точна. Съжалявам, приемете извинението ми, моля.
Извинения приемам на по чашка или химичен коктейл :)
Аз пък се извинявам на Георги, грубо се изразих ама си бях афектиран от преди затова :)
17.10.13
13:35
казано от AgBOKATA на 17.10.13, 13:26:
Извинения приемам на по чашка или химичен коктейл :)
Аз пък се извинявам на Георги, грубо се изразих ама си бях афектиран от преди затова :)
Абе така и не се научих да пия алкохол... :P ...от другите ще забъркам, нЕма грижа! (sun)
Лошото е друго - говорим за етикети и съдържание, но дали едното отговаря точно на другото - преценката е меко казано трудна. Спомних си сравнително прясната издънка на Gaspari със съдържанието на MyoFusion. Имена, репутация, традиции - все хубави неща, но... сипваме прахчето в бутилката с вода, разтърсваме злобно, кръстим се, отпиваме и вярваме. Толкоз! (giggle)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.10.13 13:36.
За да ви върна на темата, от всички BCAA, които съм пил, съм най-доволен от Modern BCAA на USP Labs - единствените със съотношение 8:1:1, а не 2:1:1 или 3:1:1 между трите верижно-разклонени аминокиселини, които съм срещал. Дори XTEND-а е 2:1:1.
За да има наистина максимална полза от подобен продукт, L-Leucine трябва да е повече, отколкото в стандартните марки.
Другият вариант, който съм пробвал, беше BCAA 2:1:1 от Бълк с ощо толкова насипен L-Leucinе - докарвах ги до 6:1:1 по този начин.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.10.13 13:58.
Темата е малко старичка ,но се зачетах отново и така и не разбрах какво не им харесвате на BCAA Blast. На Пюр нутришън. Все пак за 50лв 77 дози ,мисля ,че е много добър избор.
04.02.14
15:03
казано от Gergi_81 на 04.02.14, 11:19:
...така и не разбрах какво не им харесвате на BCAA Blast. На Пюр нутришън.
Принципно несъгласие с маркетинговата политика на Pure Nutrition.
Не е нещо, свързано конкретно и директно с качеството на продуктите като цяло.
Разбира се, такова несъгласие е право на всеки.
Моите впечатления от BCAA Blast са отлични.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.02.14 15:05.
Тъй като и аз скоро смятах цената на грам полезна амино в Скайвейшъна ще споделя мнението си.
Общо в доза 9,5 гр включително глутамин
90 дози са равни на 855 гр полезна съставка
90лв / 855 гр са равни 10,5 стотинки на грам.
Според мен от известните брандове това е най-изгодния продукт.
Има много ревюта и позитивни мнения.
Успех