Вреден ли е приемът на месо всеки ден ?

Скъпи приятели, всеки ден приемам някакво количество месо ( преди по 400-500 гр, но сега по около 300 гр ) всеки БОЖИ ден, както може би и вие. Не сте ли се замисляли, а и мислите ли че е вредно това всекидневно бухане на месо, за да си доставите протеина от който мускула има нужда за въстановяване ? Споделете вашите мнения . Поздрави !

Не.

За всяка храна мога да ти намеря данни, че е вредна.

14.10.13
22:21

По-скоро излишно, ако не целиш изчистване. Всичко е до адаптация. И до психическа нагласа.

14.10.13
23:21

Просто хапвай и зелени неща покрай мръвката. Много киселинна среда не е предвестник на добро физическо състояние.

Да то е ясно, даже сега хапвам салата, но самото количество месо всеки ден.... мисля си, че буквално се тровим !!!

14.10.13
23:28

Ми стани веган и няма да се тровиш.

Кратко и ясно.... но ненужно !

Салатата, от която си боцкаш сега, може да съдържа тежки метали и/или остатъци от пестициди.
Та... какво си говорехме за тровенето?

Почвам да се храня само от слънчевата светлина :D :D :D

16.10.13
12:44

Бодибилдинга и здравето вече нямат много общо.Много ясно че не е естествено и не е полезно,но такова сме си избрали.Трябва не само да е отдаден човек,но и да се правят жертви.

16.10.13
12:50

Откак се помня ям месо всеки ден и не мога да се нахраня ако няма месо. Тоест, нахранвам се, но след час-два трябва пак да ям. И преди да почна да тренирам, и след това не съм променял количествата. Не съм забелязал да е дало някакви негативни отражения, поне според изследванията, които си правя периодично.

17.10.13
00:46

казано от Янислав Вълков на 14.10.13, 23:26:

Да то е ясно, даже сега хапвам салата, но самото количество месо всеки ден.... мисля си, че буквално се тровим !!!

Тровим се да! Редувай го с миди, яйца, риба. Но по добре месо от колкото млечни измислици!

17.10.13
00:48

Понеже мидите и рибата растат по дърветата и не са месо?

17.10.13
11:34

Петко, учил съм един срок кулинария, Рибата и Мидите не ги наричат Месо.

http://lubomirivanov.com/2913/  Даже и моя треньор прави разлика между двете.

17.10.13
11:43

казано от Д-р Костадинов на 17.10.13, 11:34:

Петко, учил съм един срок кулинария, Рибата и Мидите не ги наричат Месо.

http://lubomirivanov.com/2913/  Даже и моя треньор прави разлика между двете.

Те па точно са най-голямата гняс, като се има предвид санитарното състояние на моретата и океаните!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1