14.10.13
21:54
Скъпи приятели, всеки ден приемам някакво количество месо ( преди по 400-500 гр, но сега по около 300 гр ) всеки БОЖИ ден, както може би и вие. Не сте ли се замисляли, а и мислите ли че е вредно това всекидневно бухане на месо, за да си доставите протеина от който мускула има нужда за въстановяване ? Споделете вашите мнения . Поздрави !
14.10.13
22:03
Не.
14.10.13
22:05
За всяка храна мога да ти намеря данни, че е вредна.
По-скоро излишно, ако не целиш изчистване. Всичко е до адаптация. И до психическа нагласа.
Просто хапвай и зелени неща покрай мръвката. Много киселинна среда не е предвестник на добро физическо състояние.
14.10.13
23:26
Да то е ясно, даже сега хапвам салата, но самото количество месо всеки ден.... мисля си, че буквално се тровим !!!
14.10.13
23:30
Кратко и ясно.... но ненужно !
14.10.13
23:32
Салатата, от която си боцкаш сега, може да съдържа тежки метали и/или остатъци от пестициди.
Та... какво си говорехме за тровенето?
14.10.13
23:34
Почвам да се храня само от слънчевата светлина :D :D :D
16.10.13
12:44
Бодибилдинга и здравето вече нямат много общо.Много ясно че не е естествено и не е полезно,но такова сме си избрали.Трябва не само да е отдаден човек,но и да се правят жертви.
Откак се помня ям месо всеки ден и не мога да се нахраня ако няма месо. Тоест, нахранвам се, но след час-два трябва пак да ям. И преди да почна да тренирам, и след това не съм променял количествата. Не съм забелязал да е дало някакви негативни отражения, поне според изследванията, които си правя периодично.
Да то е ясно, даже сега хапвам салата, но самото количество месо всеки ден.... мисля си, че буквално се тровим !!!
Тровим се да! Редувай го с миди, яйца, риба. Но по добре месо от колкото млечни измислици!
Петко, учил съм един срок кулинария, Рибата и Мидите не ги наричат Месо.
http://lubomirivanov.com/2913/ Даже и моя треньор прави разлика между двете.
17.10.13
11:43
Петко, учил съм един срок кулинария, Рибата и Мидите не ги наричат Месо.
http://lubomirivanov.com/2913/ Даже и моя треньор прави разлика между двете.
Те па точно са най-голямата гняс, като се има предвид санитарното състояние на моретата и океаните!