Колебая се между 2 протеина

16.10.13
21:17

Здравейте приятели,
Нов съм във форума и като цяло никога не съм приемал абсолютно никакви хранителни добавки.
Молбата ми е за помощ в избор на добър протеин. Спрял съм се на следните 2 продукта:
Syntrax Matrix или Beef Protein Carnivor. Целта ми е да кача към 10 кг без да се омазнявам.
Моля ви не отговаряйте само с по една дума, изкажете аргумент защо според вас единия е по-добър от другия.

Относно мен:
Години: 18       Височина: 176     Килограми: 76
Не съм открил да съм алергичен към лактоза или нещо друго.

Благодаря ви предварително!

Протеинът по принцип НЕ е добавка, която е пряко свързана с увеличаването на мускулната маса.
От друга страна 10 kg мускули се качват поне за няколко години.
Избери такъв протеин, който ще отговаря на нуждите и организацията на храненето ти.
Говорили сме доста за тези два продукта...
...а и на практика няма как да направиш разлика между тях като качество и ефективност.

17.10.13
09:59

казано от Кольо Пияндето на 16.10.13, 22:14:

Протеинът попринцип НЕ е добавка, която е пряко свързана с увеличаването на мускулната маса.

Какво предлагаш ти, с което да мога да увелича мускулната си маса :?

казано от Radoslav Kolev на 17.10.13, 09:59:

Какво предлагаш ти, с което да мога да увелича мускулната си маса :?

Здрави тренировки, добър хранителен режим и качествено възстановяване.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.10.13 11:38.

17.10.13
11:02

казано от Стефан Димитров на 17.10.13, 10:58:

Здрави тренировки, добър хранителен режим и качествено възстановяване.

Това го спазвам, до колкото успявам, но ми се искаше да подхраня мускула и с протеин

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.10.13 11:39.

Ето тънкия момент - до колкото успяваш. А сигурен ли си, че няма начин да успяваш?
Поради какви причини не успяваш да си набавиш нужните белтъчини за деня?

Една доза протеин съдържа малко над 20 g белтъчини.
Толкова белтъчини има в 100 g месо, което е половин пържолка.
Толкова белтъчини има и в 3-4 цели яйца.
какво ти пречи да подхранваш мускула с тях?

Почиваш ли достатъчно? Тренираш ли правилно? Набавяш ли си нужната енергия от качествена храна? Тези неща няма начин да ги компенсираш с протеин, независимо от качеството на продукта.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.10.13 11:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1