14.10.13
21:40
Заглавието говори само по себе си. Удачно ли е да пия суроватъчен протеин ( Голд стандарт ) преди лягане или е по-добре да се снабдя с казеин (бавен протеин)? Уточнявам, че в момента съм в период на качване.
14.10.13
21:49
Казеинът е по-добър избор за този момент, щом като се налага да приемаш добавка.
15.10.13
08:58
И да качваш и да чистиш, някакъв вид бавен протеин преди лягане е все хубаво да се приема.
Ако не можеш да ядеш извара и прахчетата са вариант.
15.10.13
09:30
Аз наскоро си взех Night Pro Elite и да ти кажа има разлика,когато го приемам и без него.Определено се наспивам по-добре,събуждам се една идея по-сит (което е важно за мен) и е супер удобно да знаеш,че точно преди лягане не трябва да се тъпчеш а пиеш един шейк и си ти.Това с по-добрият сън идва най-вероятно от там,че този протеин има добавени няколко матрици “Recovery Matrix,Herbal Complex,Mental support system”,но като цяло съм много доволен.
15.10.13
10:29
Ако не можеш да ядеш извара и прахчетата са вариант.
Айде стига с тая извара и “бавен” протеин вече. Изварата (от магазина) НЯМА казеин. Точка.
16.10.13
16:47
Аз имам креатин, също на ON ( производителите на голд стандарт ). Протеина ми е СУРОВАТЪЧЕН, не е казеин и затова питам дали ще става да го пия вечер :). Не мога да ям извара, адски много ми се повдига от нея, не съм пробвал веднъж-дваж...
16.10.13
16:56
Нямаше как да знаем, че протеинът вече е наличен. Тук гадатели няма. Ако нямаш друг начин да си оптимизираш белтъчния прием - приемай Gold Standart заедно с вечерята или със сирене/кашкавал/сметана преди лягане.
16.10.13
21:49
Благодаря за бързите отзиви :). Лека вечер ! :)