amix anabolic masster vs amix predator

17.10.13
00:10

Здравейте, имам въпрос към всички вас. Искам да кача мускулна маса за максимално кратко време. И се спрях на една от най-безопасните добавки а именно протеинна. Целта ми е да кача мускулна маса без да качвам много излишни мазнини. И за това се колебая между amix anabolic masster и amix predator. Анаболик мастър-а съдържа в себе си доста различни видове добавки освен протеин.
Ето ги и съдържанията.
На predator: http://www.athlotypo.gr/datafiles/53-2.jpg
На anabolic masster: http://www.athlotypo.gr/datafiles/41-2.jpg

Между другото говорих с едни хора, които са един вид културисти и ми казаха да взема anabolic.

17.10.13
09:28

Креатин монохидрат на ОН. и протеинова матрица Syntrax - Matrix 5.0. След като се спираш на евтин вариант. Иначе се наблъскай със синта-6 и нямаш грижи

С тия етикети на гръцки... веднага ми се изясни същността и съставът на двата продукта! :D

17.10.13
12:15

Не се усетих, че съм ги пратил на гръцки. Може да видите в гугъл с имената им там ще ви ги изкара. :)

17.10.13
12:54

Predator + креатин моно. Разгледай за стакове има ги само двете. Това ще е по-ценната комбинация, която да те искара повече време и която в крайна сметка ще е по-ценна, макар и храната да е питателна.

17.10.13
14:15

Проблема е, че до преди месец пиех креатин монохидрат и още е твърде рано да го почвам пак. :|

17.10.13
15:11

Казвали са ми, че след около 45 дена вече може да започне да се натрупва в бъбреците. И за това не ми се рискува.

Хората казват много неща... и за жълтъците на яйцата, и за креатина, и за протеина...
Разбира се, ти решаваш на кого, защо и за какво да вярваш. :)

17.10.13
15:20

Да, прав си! :) Иначе в главата ми витае едно въпросче. Когато почнах да приемам креатин монохидрат, ми се появиха малки пъпчици по целия гръб и в горната част на гърдите. Това от какво може да се дължи? Тогава не спрях да го приемам а продължих защото вече бях го почнал и си казах, че ще го избутам до край.

18.10.13
09:44

Разгледах съдържанието и на двата продукта и Anabolic Masstera ми изглежда по-добрият вариант в твоя случай, защото съдържа приблизително 50/50 въглехидрати/протеин, креатинът е в работеща доза, отделно има добавени ензими, БЦАА и глутамин т.е. все неща които ще са ти от полза. Другите неща с в малки дози, но пък допълват продукта като цяло.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1