17.10.13
12:32
Здравейте , имам нужда от професионалното Ви мнение. Имам намерението да си купя степер, в интернет прочетох много хубави и лоши мнения за този уред. Искам да си оформя дупето, вътрешната и външната част на бедрата. Въпросът ми е с хранителен режим и с този уред и постоянство разбира се възможно ли е? Благодаря и приятен ден !
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 17.10.13 13:40.
Вместо степер започни да клякаш, прави напади/отпади и ще постигнеш много повече
17.10.13
14:35
Послушай Anthony.
17.10.13
16:58
Вместо да си купуваш степер, започни да слизаш и да се качваш по стълбите на етажите в блока (ако живееш в блок). Качваш се 2-3 пъти до 10-тия етаж и ще имаш същия ефект + спестени пари. А най-добре ще е, ако послушаш Anthony, тъй като това е най-верният път :) Аз така си стегнах бедрата и дупето. Ако силно държиш все пак да харчиш пари, мисля, че няма много голямо значение на коя марка точно ще заложиш, отиди в един магазин за фитнес уреди, разгледай и сама ще се ориентираш, те са на един принцип всичките. Вече цените варират според “екстрите”
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 17.10.13 17:00.
18.10.13
14:43
Благодаря на всички за написаните мнения, ще послушам Anthony тъй като не държа да давам излишни пари.