25.10.05
21:35
чух за някаква добавка от която можело да се порасте
не знам как точно се казва ма е нещо такова djimah h или нещо от сорта
знаете ли нещо за тая добавка ?
ако говориш да височина смятам че е много трудно да се порасте от някаква добавка, мисля че други фактори имат по голямо влияние- сън,храна и най-важното гена според мен
25.10.05
22:35
да това го знам но може би има и такива добавки който да спомагат растежа и затова се интересувам
това го чух от НЕДИК по скат
Има,ама не е добавка,ами е растежен хормон,приеман по изкуствен начин,чиято цена е изключително висока
25.10.05
22:47
май не говорим за същият продукт а не ви говоря за хормон на растежа
аз с такива работи не се занимавам
ПОНЕ ЗА СЕГА
Това, което си написал мисля,че говориш за GH MAX на Universal.
То наистина би трябвало да помага за растежа на височина,тъй като увеличава отделянето на хормона на растежа по естествен начин.
Но е скъпичко.
А относно инжекционната алтернатива видях в един сайт 1 ампула соматотропин - 10 euro.
Т’ва много ли е ?
Ами мисля че става вапрос за L-glutamine или L-arginin чух че те стимулират хормона на растежа.Моля да кажете нешто което е полезно за растежа но да не е Соматотропин.Храна сън тренирожки които да подпомагат растежа на височина.Ако някой знае нешто такожа моля нека да ми отговори
26.10.05
15:25
както каза MJ_fan и аз търся такиа работи а това дето сте казали по горе в постовете някоя друга фирма прави ли го на по ниски цени ?
Да аrginina засилва природното отделяне на хормона на растежа за тва гледам всеки ден да ям червено месо или риба.Има го и в пилешото ама с тоя пичи грип съм заебал всякви пилета :?Също за витамин В12 знам, че помага при деленето на клетките, което си е основна част от процеса на растеж-има го в червеното месо.Ама, за да растеж на ръст сигурно трябва да спазваш доста неща за които си нямам на представа какви може да са :!:
26.10.05
18:11
а каква е цената на б12 на таблетки ли е вообще ?
Ами тук съм написал някои неща:http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=10010&highlight=%D5%EE%F0%EC%EE%ED+++%F0%E0%F1%F2%E5%E6%E0
Само да добавя,че препарати,които повишават отделянето на хормона растежа имат Universal,Ultimate Nutrition и Biogame(сигурно има още много,но тези ми се видяха най-интересни)
На Ultimate Nutrition има комбинация Аргинин,Орнитин и Лизин.Но в една доза има само по 750мг. от всяка аминокиселина(или поне така пише в интернет).Което е недостатъчно.Приемането на по-голяма доза излиза много скъпо.
Най-добрата алтернатива е продукта на Biogame,който има същата комбинация от аминокиселини.Но нямам доверие на тази фирма и не знам колко ефективен ще бъде този продукт.
На Universla има 2 продукта,които са перфектни,но те излизат скъпичко.
Това,което ми направи впечатлени е че в един от продуктите освен тези 3 аминокиселини имаше и Л-Глутамин(за него знам,че влияе на отделянето на соматотропин),Л-Метионин,Л-Глицин и витамин Б6.
В другия продукт на Universal имаше и други неща.
Ами мисля че цената на една ампула B12 е 1.50лв обаче трябва да си купиш и спринцовка щото се бие.Бие се в гъза и можеш и сам да си я биеш ама трябва да питаш някой преди това.Ако не искаш инжекция
(като мен) тряя да си купиш 4 ампули и да ги изпиеш.Те са сладки с вкус на череша и са червени.И ако някой знае нешто за расежа моля го да ми пише.Чао
Евала BabaVanga голем си.Тва беше доста полезно дето го даде мерси.А между другото не се коси ще пораснеш.Какво тренираш???Аз сам на 14 години и тренирам баскетбол 180см сам.и ми се иска да порасна оште мнооооооогооо ама незнам ко ще стане всеки който може да помогне да пише мнението си мерси оште от сега
Ами тренирам си фитнес.А отделно играя и доста баскетбол в училище.Всеки възможен свободен час сме във физкултурния салон да играеме баскет.
Брао брао BabaVanga уцелил си спорта тва е истината щом играеш баскет ще пораснеш.SeLecT ти кво тренираш????? Епа BabaVanga прати мейл да си поговорим еба го.И кажи в момента ко зимаш L-gutamine и такива неща.Айде коийто знае нещо за растежа да пише.А и друго много важно нещо за растежа е да те болят колената мене в момента мноо ме болят едвам ходя
27.10.05
20:35
аз не тренирам нищо освен фитнес отвреме на време играя футбол и баскетбол с брат ми и приятели
значи и тия ампули могат и да се пият така ли
я обясни че не разбрах много добре
Ами SeLecT гледай сега.Отиваш в аптеката и казваш на аптекарката да ти даде една АМПУЛА Б12.Тая ампула по принцип за да има най-голям ефект трябва да си купиш и спринцовка и да си я биеш в гъза щото там се бие.И така ще има най-голям ефект.Но ако не искаш да я биеш я пиеш обаче ефекта е много по-малък като я изпиеш.Ако искаш да има ефекта като при боцкането купуваш 4 ампули Б12 и ги пиеш ама ще ти излезе по-скъпо и така.Но по-принцип Б12 е за издражливост и се бие(пие) преди състезания.Иначе не е горчива с вкус на череша е.Тва е от мене пишете за растежа хора
27.10.05
21:21
ти като си ги пил къб беше ефекта ?