Хубав корем

17.10.13
22:37

Преди 3-4 месеца напълнях доста бързо (преди това бял много слаб) и сега имам корем ,та въпроса ми е как да го махна да направя плочки (не искам да отслабна ,а да продължа да качвам ,но без корема).Ако може да ми кажете какво е хубаво да ям и какво не и ако може да ми кажете кой са най-добрите упражнения за корем :)

17.10.13
23:13

Лесно е... Взимаш един перманентен маркер и започваш. Резултата трябва да е горе-долу такъв:

17.10.13
23:37

По - лесно е да пуснеш тема,на която е отговаряно безброй пъти,отколкото да се поинтересуваш малко и да по-прочетеш нали ?
Теб те мързи да търсиш ,мен ме мързи да отговарям пък.
В този форум се задават конкретни въпроси ,а не за щяло и нещяло.И за да не е поста ми офф топик,вземи прочети за хранителен режим,тежко трениране и калориен баланс! Има ужасно много информация.

18.10.13
00:15

Най-доброто упражнение за корем което работи за мен е 69(giggle)

18.10.13
08:27

аз не намери ,моля ви ако може да ми кажете или да ми дадете линк където пише

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1