Mex nutrition - Lipo Shred ?

16.10.13
13:42

Не съм в сферата, може ли да се вярва на тази фирма?
Някой има ли отзиви конкретно за продукта?
Нищо не намирам из нета като отзиви.

Seving size : 3 capsules

amount per serving:
Acetyl-L-Carnitine 500mg
Choline Bitartrate 500mg
Inositol 500mg
Methionine 500mg
Green Tea Extract 400mg
Betaine HCI 250mg
Calcium Pyruvate 250mg
Diiodotyrosine 25mcg

Темата беше редактирана от If Def на 16.10.13 13:42.

16.10.13
14:10

Продукта е на пазара от 3-4 месеца. Аз лично не съм фен на липотропните формули...предпочитам нещо по-тонизиращо преди физическо натоаварване. Инъче блендата е доволна, като състав и концентрация за такъв тип суплемент.

16.10.13
19:45

Мерси за отговора, Станков.
Пише и да се пие след тренировка. Не знам липотропните по принцип кога трябва да се пият, но ми се струва странно.

18.10.13
09:29

Аз лично не бих го приемал след тренировка - просто няма смисъл. Липотропните е хубаво да се приемат преди тренировка и преди хранене, за да подпомогнат изгарянето на мазнини и отделно да предотвратят натрупването на нови такива.

18.10.13
14:13

Може да се разчита, че след тренировка ще си с празен стомах. Може би така би било по-ефективно?

Мислех, че си въобразявам, но не. Урината ми мирише на кофти, а хапчетата смърдят по същия начин. Трябва ли да се притеснявам?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.10.13 17:17.

PH

19.10.13
17:49

казано от If Def на 16.10.13, 13:42:

Не съм в сферата, може ли да се вярва на тази фирма?
Някой има ли отзиви конкретно за продукта?
Нищо не намирам из нета като отзиви.

Ползвал съм техните аминокиселини (амино20к,bcaa20k),ползвал съм глутаминовата матрица (gluta-max) и гейнъра size max.
Определено фирмата е нова,но по нищо не остъпва на доказаните марки,продуктите са ефективни,хареса ми това,че използват стевия за овкусител и са на конкурентни цени.

20.10.13
16:12

Мерси за отзивите. Ще си взема AMIX BCAA Elite Rate или този на МЕХ.
Трябва ли да ме притеснява кофти миризмата на урината? Сори за тъпите въпроси, но това е първия хап, който приемам и малко ме е шубе.

20.10.13
16:48

Ясно, мерси  ;)

CH

10.11.13
17:06

По принцип липотропните се пият сутрин на гладно, преди тренировка и преди лягане, може би това са имали в предвид. А какви да ти впечатленията от този фет бърнър? Има ли ефект върху изгарянето на мазнини?

10.11.13
20:05

Най-много да те заблудя, понеже това е първия бърнър, който пия и нямам база за сравнение. Не съм забелязал драстични промени в мен. Не съм свалил нито килограм, но талията се смалява малко по малко. То този процес започна преди бърнъра защото смених режима на живот като цяло. Та за това не мога да преценя дали работи. Може и да има ефект. Пил съм го сутрин на гладно и след тренировка през половината време. През другата половина сутрин на гладно и 30-40мин преди тренировка.

Тъпо е, че не свалям килограми като цяло.

CH

11.11.13
18:42

Горенето на мазнините по принцип няма отношение с килограмите, а с обиколките :) така, че споко ;)

15.11.13
08:57

Няма да има ефект, който да си заслужава закупуването му.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1