23.10.05
23:47
Коментари от срещата на бб-теам:
Пускайте коментарите че аз бях за 5 мин само, ама поне се появих за разлика от някой хора, да ме извиняват ако са се появили по-късно :lol: Ей, пропуснах пилето, да му се невидяло :cry:
24.10.05
23:01
и аз минах за малко, ама по-късно...мноо бизнес, мноо нещо...кофти, че не се видяхме...ама идва нова неделя...може и да потренираме...аз вече съм свободен агент ;)
Пихме и се веселихме както винаги. :) Питона извади релефа, нещо средно м/у Декстър и Леврони. :D После правихме спринтове по улиците с Емо, който беше на 2 ракии и бира и не можа да ме бие. :D Накрая завършихме срещата с дежурната игра на тенис на маса. Не е многословно, но другите ще ме допълнят. Беше забавна среща. :)
Йода добър съм на 100 метра, но признавам Мускула е добър и разликата въпреки, че беше малка си имаше. Трябва да те пробваме бате и аз съм сега 97кг. та сме от една категория.
по-здрави
[quote author=“Emil_mlo”]Йода добър съм на 100 метра, но признавам Мускула е добър и разликата въпреки, че беше малка си имаше. Трябва да те пробваме бате и аз съм сега 97кг. та сме от една категория.
по-здрави
Отправям предизвикателството:Имаш една бира от мен ако ме биеш на 100 м гладко бягане!!!!!!! Същото важи и за Мускула!
26.10.05
08:27
Не му вярвайте, той е джедай!
И да съм и да не съм, пак ще ги бия! Поне в това съм добър за килограмите си 8)
Ама вие още ли вярвате че ще биете????????2 :lol: :lol: :lol:
И да паднем, и да бием пак ще ни черпиш биричка. :lol: Не, сега не искам да говоря, но дано се получи добро и оспорвано състезание. :) Кога и къде ще бягаме? :D
Айде осигорете място за бягане и да направим състезанието. А вече съм 102 кг :) след 1 литър вино и бая ядене, та няма да сте ми у категорията :)
26.10.05
23:06
Емо, ти си животно! :D
ООО и аз се включвам тогава ама бягането да е с ръчкане побутвани и др такива