17.10.13
19:18
Здравейте !! Аз съм ектоморф искащ да качи кг. Ученик съм на 17г, 60кг 173 см. Моля да ми кажете грешките при режимът,ако имам грешки да ги поправя.
Сутрин след ставане : Макарони една чиния с лъжица тахан. 2 яйца цели,някакъв плод-мисля и да ям по-малко мед
към 10 часа в училище си нося обикновенно варени картофи с кюфтета (нз още с каква кайма взех си говежда но ми излиза доста скъпо) обикновенно нося сандвич със салам и кашкавал + айрян с 3,6 % цяло мляко или шейк със мед докато се пребера в нас към 2 ч ям различни видове ориз със месо,грах,гъби,царевица,моркови към 4ч. избирам походяща храна за преди тренировка след тренировка шейк + декстроза,фъстъчено масло(искам да приемам фъст.масло защото е доста калорично )и банан.Като се пребера хапвам ориз или боб,леща,месо с картофи след 3часа хапвам 2 яйца и орехи след това преди лягане кисело мляко + 100г. извара
Това е .Предполагам имам доста грешки в храненето гледам да наблягам върху въглехидратите.Отделно хапвам един два пъти в седмицата 2 дюнера.Имам ограничен бюджет , смятам че е достатъчен. Мисля да си направя дневник и там да записвам храненията и тренировките. Искам предварително да благодаря на хората ,които ще ми помогнат. :)
ПС: Снимката е скорошно след трениране в къщи без никакво качване,и все пак ми се разви малко тялото особено гърдите
Аз също сега качвам кг. С програмата 20 супер клека, тук във форума я има, много е ефективна. Мисля че не е толкова до храна, колкото до активиране на тестостерона и тренировките. Усхех, и ако имаш конкретни въпроси съм на линия!
П.П. Виждам наченки на паласки при теб. Внимавай с вечерното хранене, без джънк фудс моля!!!
Мнението беше редактирано от Еушендре на 18.10.13 17:51.