16.10.13
21:38
Здравейте,
от има-няма 2 седмици се оглеждам по магазините за http://vereia.bg/verea/vereja-kalcij/ , но никъде не я виждам. Някой купувал ли е отнякъде тая Верея. Изглежда читава.
П.с. От София съм :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 17.10.13 11:13.
16.10.13
22:19
Е във всяко Фантастико, в което вляза виждам Верея-Калций, само от това мляко си купувам.
Е във всяко Фантастико, в което вляза виждам Верея-Калций, само от това мляко си купувам.
Брат, живея в “Иван Вазов” (което се явява ужким центъра на София) и тука имаме Т-маркет, Пикадили, Фантастико и СВА - е вярвай ми-НИКЪДЕ ГО НЯМА !!! Хаххахахах направо съм потресен
18.10.13
19:51
Ама,за какво ти е това с калция...взимай нормалното с 1,5%-3% мазнини,то е даже по-добро,щото това е минавало повече обработка...а калцият...все един ташак дали ще е с 30% повече или по-малко,хахаха/срс.
19.10.13
01:09
Брат, живея в “Иван Вазов” (което се явява ужким центъра на София) и тука имаме Т-маркет, Пикадили, Фантастико и СВА - е вярвай ми-НИКЪДЕ ГО НЯМА !!! Хаххахахах направо съм потресен
Фантастико в Студентски е бъчкано с такова мляко :D