Какво мислите за моята програма?

17.10.13
00:11

Какво мислите ?

Темата беше редактирана от Hristina Danailova на 24.11.13 17:09.

17.10.13
00:21

Ми не изглежда особено усилено. Какви са тези протеинови блокчета?

17.10.13
00:49

AllMax IsoFemme се казват 22 гр. протеин има..
Какво да подобря според теб ?

17.10.13
14:54

За програмата ти мисля, че е ужасна, съжалявам.
Първо, много лоша идея е да живееш на протеин, хеле пък на протеинови “блокчета” с някакви хапчета за гарнитура.

Второ, тренировката ти няма никаква идея. Лицеви, коремни преси и някакви упражнения за бицепс и трицепс? Какво целиш с тази програма? За да се “постегнеш” най-малкото трябва да тренираш цялото тяло и всички мускулни групи, било в една тренировка или редувайки.

Хокеят е супер :) Много го обичам. И аз играех, ама като дете.

Махни протеиновите блокчета и приемай качествен протеин от месо, риба и млечни. Яж качествени мазнини и въглехидрати от растителен и животински (но не и лабораторен) произход в количество, което ще определиш, след като си избереш човешки хранителен режим. На сайта има куп информация и избор. Просто си харесваш режим според целите, пробваш, коригираш, ако се налага, и така.

Включи долната половина от тялото в тренировката, най-добре с базови упражнения като клек, напад и тяга. Коремните преси можеш да заместиш с много по-полезни и интересни упражнения за пояса. Трябва да тренираш и раменния пояс, и гърба, който обичайно е по-слаб при нас жените и това става проблем с времето.

Наистина ли можеш да направиш 20 правилни пълни лицеви опори? Това е учудващо добро постижение за жена.

Успех :)

17.10.13
15:10

с 2 ръце подкрепям горното мнение. дори да тренираш вкъщи и без тежести има невероятно много упражнения,в които да използваш собственото си тяло и да получиш пълноценно натоварване. ориентирай се към гърба и краката - основата на силното тяло. липсват и упражнения за рамене. с правилно натоварване на гърба и гърдите, ръцете могат да се оформят и заздравят и без целенасочени упражнения за тях.
относно лицевите опори ако имаш движение около 5-6 см , както се “препоръчва” по доста клипове в мрежата, а не до пода, нормално да “можеш” по 20 че що не и по 30 :)
храната - ако това може да се нарече така е под всякаква критика- ще си спестя коментар.

Храненето ти е просто трагично, а тренировката... честно казано не виждам такава, за сметка на това поемаш повече добавки от мен, а при мен натоварването е петорно.. така че не наблягай толкова на добавките, оправи си храненето и тренировките

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 17.10.13 17:04.

18.10.13
23:27

казано от Queen Cobra на 17.10.13, 15:10:

с правилно натоварване на гърба и гърдите, ръцете могат да се оформят и заздравят и без целенасочени упражнения за тях.

Точно така мисля и аз. От личен опит - тренировката с малко на брой многоставни упражнения дава в пъти по-добър резултат от програми, натоварени с по 100 сгъвания и разгъвания за всевъзможни изолирани мускулчета. 

Напълно съм изключила упражненията “за ръце” от тренировката си, правя няколко вида преси и гребания и резултатът (визуален, функционален) е в пъти по-добър.

Освен това, когато тренираш с малко упражнения и голяма тежест, можеш да се концентрираш върху техниката и прогреса и да следиш какво се случва с тялото ти, т.е. да впрегнеш и малко сиви клетки в цялото мероприятие.

Христина, ще направиш най-добре, ако изработиш проста програма от около 10 основни многоставни упражнения, които “покриват” цялото тяло, и изпълняваш по 5 на тренировка, редувайки дните. Като гледаш да ти е тежко, т.е. да не можеш да направиш много повторения. Когато видиш кое как ти действа и как напредваш, ще си подобриш програмата според конкретните цели.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1