18.10.13
22:39
Здравейте,аз съм на 16 години,190 см,55 килограма :х
Някои от по знаещите може ли дами направи програма за хранeне ,ако нему е проблем
Какво точно да ям и по колко ?
Целта ми е да кача килца и същото време мускулна маса ,че съм доста слаб ,бях в болница и свалих доста килограми.
Сега искам да кача,също така да ми кажете добра хранителна добавка.
Също така спортувам,много често ходя да ритам,тичам много,спортувам си ;) Ако може да ми кажете също какво да не ям,ям доста сладо,пия безалкохолно много,също ям много но не мога да кача.
Помогнете ми :))))) Благодаря предварително
18.10.13
23:32
Ехеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,55 кила на 190 наистина ли ? Аошвиц си ти , почвай да ядеш каквото видаш пред очите си, колкото можеш !!! Тук имаме работа със уникален метаболитен капацитет. Почвай тренировки, като наблягаш на тежкото вдигане, прогресивно (демек вдигаш килограмите на щангите стабилно!) и яж МНОГО.
На теб мотото ти трябва да е - истинското ядене за мен започна, когато се напълня с ориз до гърлото!!!
18.10.13
23:34
хахаахах кефиш ме пич,честно да ти кажа не знам дали сам точно 55 но знам че преди да вляза в болница бях 65 бях стигнал до 70 сега съм много слаб :х
19.10.13
01:04
Закуска:
7:00-Няколко яйца зависи колко може да изядете, 100-200г. овесени ядки.
10:00-200г мляко , плодове и 50г мед
Обяд:
13:00-300г месо,100-150г картофи + салата(зеленчуци)
16:00-Протеинова напитка (пия я след като съм хапнал нещо сладко за по бързо усвояване на Хранителните добавки , визирам КРЕАТИН)
18:30-Плодове + натурален сок
Вечеря:
19:00-200-300г пилешко месо,салата(зеленчуци),също може да добавите и ориз
10:00-2-5 яйца или 200г извара
Използвам този хранителен режим от няколко дена,но реших да пиша тук-КАК Е ? И за сега не пия никаква протеинова напитка искам вия да ми кажете някоя добра :)
07.01.14
23:02
Здравейте,аз съм на 16 години,187 см,около 65 килограма :х
Някои от по знаещите може ли дами направи програма за хранeне ,ако нему е проблем
Какво точно да ям и по колко ?
Целта ми е да кача килца и същото време мускулна маса ,че съм доста слаб ,бях в болница и свалих доста килограми.
Сега искам да кача,също така да ми кажете добра хранителна добавка.
Също така спортувам,много често ходя да ритам,тичам много,спортувам си Ако може да ми кажете също какво да не ям,ям доста сладо,пия безалкохолно много,също ям много но не мога да кача.
Помогнете ми )))) Благодаря предварително