Моля дайте ми примерно меню за ВВД

19.10.13
15:54

Здравейте ! Казвам се Кристиан, на 21 години, висок съм 187 см, тежа 85 кг. Имам огромно желание да тренирам във фитнес залата (абсолютен начинаещ съм) , но ми трябват някой препоръки от по-компетентни от мен хора. Моля дайте ми примерно меню за ВВД в 5 хранения 3500 cal. Ясно ми е горе долу с какво да се храня, но не знам как да разпределя видовете храна и количеството й според това в кой час от денонощието да ги приемам. Също така ми е трудно да преценя колко време преди тренировка да се храня и с какво и следователно след тренировка, както и в нетренировъчните дни. Ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете.

19.10.13
20:36

казано от Kristian Tonev на 19.10.13, 15:54:

Ясно ми е горе долу с какво да се храня, но не знам как да разпределя видовете храна и количеството й според това в кой час от денонощието да ги приемам.

Няма абсолютно никакво значение, яж когато искаш или можеш.

19.10.13
22:15

аз се храня така и гледам да минавам тънко. Ето какво ям:

закуска: 100гр овесени ядки от ситните разбъркани в 500гр кисело мляко /тегаво е за ядене, с повече кисело мляко е по-добре/ + 400мл прясно мляко + 3 супени лъжици захар ~ 1000 kcal /излиза ми около 1.3лв но млякото е от комшия/. На овесените ядки им трябват към 2 часа за да поемат киселото мляко и да се размекнат. Кашата се обърква за 2-3 минути

обед: бъркани яйца със сирене- 4 яйца, 200гр сирене, 80гр масло (1/3 от опаковката) + 1/2 хляб ~ 2000kcal /излиза към 3,5лв/. Слагай повечко зеленчук в бърканите яйца, например лук, стават доста по-леки за ядене. /може и без маслото, но губиш едни 500кал и 1левче от сметката/. Бързо за приготвяне, не повече от 20-25 минути!

вечеря: обикновено някаква супа със стотина гр сирене и някоя др филия хляб, или пържена цаца с бира /гледам да ги редувам, ама на наще им писна от последното.

Излиза около 5-6лв на ден, по тънко няма как. Практически съвет- ако живееш с вашите, гледай с какво зареждат хладилника и го ползвай.

Ако някой ми оплюе яденето, ще му кажа че на мен добре ми се отразява и е вкусно!

Мнението беше редактирано от Gledam Tupo на 19.10.13 22:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1