Протеин и креатин

21.10.13
19:54

Купих си протеин на silver nutration silver whey 2.270кг  и креатин scitec nutrition 100% mono. Искам да ви питам добри ли са като начални продукти и също така колко пари са защото май доста жестоко ме натовариха ?

21.10.13
20:20

казано от Vincent V на 21.10.13, 19:54:

Купих си протеин на silver nutration silver whey 2.270кг  и креатин scitec nutrition 100% mono. Искам да ви питам добри ли са като начални продукти и също така колко пари са защото май доста жестоко ме натовариха ?

Какво значи “добри” ? Първата марка не съм я чувал, а за втората никога не съм имал хубаво мнение. Иначе като за начало е добра комбинацията протеин + креатин, но по-важното според мен е имаш ли поне малко стаж в залата и поне малко старание към определен хранителен режим ? Кажи колко пари си дал за да ти кажем дали си заслужава цената, понеже има страшно много търговци на добавки и няма как да се даде отговор ;)

21.10.13
20:25

130 дадох.Ходя да просто сега искам сериозно да почна и за това ги взех да вида дали ще има някакво развитие, защото съм скиптично наестроен.И друго не знам точно как да ги пия , защото и хода на работа и дневни и нощни карам и не искам да го прахосам като не го пия както трябва..

21.10.13
21:26

Така 130лв си дал, но креатина каква разфасовка е ? За протеин е грях да дадеш повече от 80-90лв за 2.2кг, а за креатина 500гр повече от 50лв. Отностно приема става леко сложен имайки в предвид нощните ти смени. Мога да препоръчам следния прием. Когато си дневна и/или почиваш доза протеин + овесени ядки или банан с лъжица мед след като станеш и след тренировка отново доза протеин. Към тези приеми можеш да добавяш и по 5гр. от креатина. Когато си нощна смяна можеш изместиш приема по обяд протеин + овесени ядки или банан с лъжица мед и креатина отново 5гр. (нали подразбирам, че тогава ще ставаш) и/или след тренировка.

21.10.13
21:37

Taя фирма ми е непозната,и честно казано не бих рискувал с нещо което няма официален сайт,и официален адрес,на който някой да поеме отговорността ако не дай боже се натровя.Кретаина на Сайтек е около 20 лева за половин кило.Не знам за какво си дал тия 130 лева ,недоумявам.
Предполагам че протеина си го взел от някъде много ,много евтино,иначе за 94 лева се взема на същото количество на ON - WHEY GOLD STANDARD….та как си поел риска с неизвестна марка ??? Доста неща се вкарват в чували и се пакетират тук,без никакъв контрол имай в предвид.

Мнението беше редактирано от Росен Нинов на 21.10.13 21:39.

22.10.13
03:02

казано от Росен Нинов на 21.10.13, 21:37:

Taя фирма ми е непозната,и честно казано не бих рискувал с нещо което няма официален сайт,и официален адрес,на който някой да поеме отговорността ако не дай боже се натровя.Кретаина на Сайтек е около 20 лева за половин кило.Не знам за какво си дал тия 130 лева ,недоумявам.
Предполагам че протеина си го взел от някъде много ,много евтино,иначе за 94 лева се взема на същото количество на ON - WHEY GOLD STANDARD….та как си поел риска с неизвестна марка ??? Доста неща се вкарват в чували и се пакетират тук,без никакъв контрол имай в предвид.

Имат, но явно са нова фирма и имат малко продукти...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1