10.11.09
22:23
Да питам нормално ли е неовкусени бцаа на прах да са с много гаден вкус :shut: става въпрос за muscle guard на interactive
10.11.09
22:31
Напълно нормално е. BCAA неовкусени (каквито са 95% на БГ пазара) имат вкус като на donkie ass :)
Решенията варират :
1.Подслаждаш със степче
2.Стискаш носа, хвърляш дозата в устата и преглъщаш бързо-бързо с вода
3.Друг път ще си купуваш овкусени БЦАА (Xtend, Anabolic BCAA 4:1:1) и ще си пиеш по време на тренировка и хем ще си освежен и възстановен, хем ще те енергизират.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.11.09 22:32.
Абе хора, вкуса е последното нещо, което трябва да ви интересува! Аз ако можех да си позволя и с вкус на лайна да бяха пак щях да ги пия ! ;)
подкрепям напълно последния пост ! Вкуса е наи маловажното,но да нормално е,даже и да са с изтекал срок това не озна4ава ни6то :)
Мнението беше редактирано от Николаи на 11.11.09 10:58.
по логиката на последните 2 поста - храната защо трябва да е вкусна за да я ядем? гадната кво ни пречи :)
11.11.09
11:55
Човека ти говори , че стига да имаше финансовата възможност да си купи продукта би пренебрегнал вкусовите си претенции.
11.11.09
13:54
Нормално е да горчат,все пак съдържат BCAA,няма по никакъв начин да ти попречи на ефекта,ако го овкусиш със степче,така проблемът ти ще е наполовина решен,защото гадни вкус няма да изчезне напълно.Другия път наистина опитай нещо овкусено :)
11.11.09
14:06
Да, доста е неприятен вкуса, но при мен имаше добър ефект. Интерактив правят доста симпатични и невероятно изгодни продукти, но много малко от тях имат приемлив вкус.
Ааа..ами да ако се занимава6 с бодибилдинг няма да има6 възможност много да си избирах храната по скус ..
Друсай го в шейкъра с мааалка част добра, овкусена суроватка, така лошият вкус изчезва и се разтваря по-добре тва БЦАА
След трен ги пия разбъркани с bargain на ASN ванилия . От вкуса ванилия не остава и следа :-)
казано от Nazgull на 11.11.09, 16:51:
Друсай го в шейкъра с мааалка част добра, овкусена суроватка, така лошият вкус изчезва и се разтваря по-добре тва БЦАА
Съжалявам, но не съм съгласен... ефекта от БЦАА + протеин е само, че и протеина добива гаден вкус (освен ако не ги смесваш 10:1).
Пробвай след тренировка да си сложиш една мерителна лъжичка по средата на езика и (без да преглъщаш предварително, освен ако нямаш непреудолимо желание да започнеш да повръщаш) да я глътнеш с 0.5 л вода. Ако успееш да го направиш правилно БЦАА-то няма да докосне задната част на езика, където са рецепторите, които усещат горчив вкус. Така би усетил много малко от него (аз вече почти не го усещам). Гадното е, че ако БЦАА-то е много добре микронизирано (засега всичкото, което съм пил е под формата на МНОГО фин прах) е много трудно да свикнеш точно къде на езика да го изсипваш... пък и местположението на рецепторите за горчивина е доста индивидуално (може твоите да се намират по-напред на рецепторната карта на езика ти).
13.01.10
16:14
Аз пък днеска открих как въобще не им се усеча вкуса, защото с степче ми е гадно, развалят протеина, тва да уцелиш езика е на яко късмет и пак е гадно.Преди ги хвърлях директно и гълтах, но истината е пълните си устата с малко вода колкото да покрие езика и изсипвтате мерителната лъжичка върху тази вода, а след това си гълтате.Така въобще не им се усеща вкуса и съм много доволен.Опитайте и споделете дали ви е харесал метода :) .
Мнението беше редактирано от ghettoking на 13.01.10 16:15.
14.01.10
16:01
казано от vaskotoo на 10.11.09, 22:23:
Да питам нормално ли е неовкусени бцаа на прах да са с много гаден вкус :shut: става въпрос за muscle guard на interactive
Къде ги намери тия неовкусения на Interactive, сефте ги чувам?
14.01.10
17:49
Съвсем нормално е да имат гаден вкус. BCAAs са хидрофобни аминокиселини и няма как да имат сладникавия вкус на glycine.
казано от Draken на 14.01.10, 18:51:
аз пия BCAA Elite на InterACTive в момента и вкуса си е супер.
Еми те са си овкусени :smirk: а и не е само БЦАА вътре ..
14.10.13
23:15
Вкуса е супер гаден. Аз го превъзмогвам лесно, като напълня шейкъра с около 400мл вода + 5г бцаа и се налоча едно хубаво преди и след тренировката. Не се усеща, пък и е полезно да се пие вода :)
Друго да питам обаче - купих си BCAA на Now (на прах), нямам мерителна лъжичка, и вътре в опаковката има някакво хартиено пликче. Да не земат да ме отровят колегите от BB-Team :D
Мнението беше редактирано от Михаил Иванчев на 14.10.13 23:15.
14.10.13
23:18
казано от Михаил Иванчев на 14.10.13, 23:15:
Друго да питам обаче - купих си BCAA на Now (на прах), нямам мерителна лъжичка, и вътре в опаковката има някакво хартиено пликче. Да не земат да ме отровят колегите от BB-Team :D
Какъв е въпросът всъщност? :)
Хартиеното пликче съдържа влагоабсорбиращ агент, който поддържа консистенцията на продукта.
Опитваш веднъж БЦАА-то на Примафорс и забравяш за гадния вкус на БЦАА-то. За подсилване на формулата може да се добави и допълнителен Левцин.
17.10.13
18:36
Спокойно ... в момента пия чист Leucine на bulkpowders и вкусът е още по-гаден дори от неовкусените бцаа,които казваш,но както казаха по-горе тук не говорим за сладкарница,а за ефект,какъвто определено има от бцаа :)
Заклевам се и това ако искате ми вярвайте, казвам го съвсем сериозно, че най вкусната добавка, която съм пил и съм овкусил по мой начин е насипни BCAA на bulkpowder и всичко което добавям е две чаени лъжички разтворимо какао към водата, получава се същият вкус 1:1 със качествено луксозно кафе, не като тия гадните -”нова бразилия” и такива. Все пак да отбележа, че рядко пия кафе, но ако пия винаги е без подслаждане, защото е по вкусно за мен. Всеки обаче е с различни вкусово предпочитания, но тези BCAA с какао са ми най вкусната добавка, която съм пил. Само дето давах пари за машинка и 2 торби с капсули, а то било толкова вкусно :P
казано от Христо на 17.10.13, 19:57:
Заклевам се и това ако искате ми вярвайте, казвам го съвсем сериозно, че най вкусната добавка, която съм пил и съм овкусил по мой начин е насипни BCAA на bulkpowder и всичко което добавям е две чаени лъжички разтворимо какао към водата, получава се същият вкус 1:1 със качествено луксозно кафе, не като тия гадните -”нова бразилия” и такива. Все пак да отбележа, че рядко пия кафе, но ако пия винаги е без подслаждане, защото е по вкусно за мен. Всеки обаче е с различни вкусово предпочитания, но тези BCAA с какао са ми най вкусната добавка, която съм пил. Само дето давах пари за машинка и 2 торби с капсули, а то било толкова вкусно :P
Вчера пробвах една система да пия левцина като го преглъщам с кафе и да си кажа честно се получи много добра комбинация на вкус. Иначе тренировката беше повече от перфектна все пак комбинацията кофеин+левцин е много ударна.
19.10.13
17:51
казано от bicepcurl на 19.10.13, 12:43:
Аз левцина директно в устата и преглъщам с вода. Така е доста по-добре отколкото да го разтварям предварително в шейкър.
@Phxxx доволен ли си от левцина на Бълк, защото аз до сега само на Примафорс съм пил?
В момента пия на bulkpowders и съм доста доволен,но съм пил и този на примафорс и той е отличен.
Аз съм ги пробвал и двата левцина, но този на Bulk е с една идея по-фин и като че ли по-лесно разтворим. Относно ефекта от приема им - съществена разлика не открих и двата работят еднакво добре.
24.10.13
17:29
Ако не искате да си разваляте протеина,може да си вземете на bulkpowders capping kit-а и си решавате проблемите,има си и капсули,пълните си ги с каквото си искате и пиете на воля.