29.07.05
13:00
Днес майка като правеше крем карамел и като разбиваше айцата и захарта заедно с млякото аз се изкоших и опитах беше супер.Та въпроса ми е дали яйцата могат да се консумират така да речем 3 яйца,захар и 500мл. мляко защото иначе като са само разбъркани с вилица са ми много гадни а така с тея трите работи са супер.Тоя шейк така да го нарека е доста полеен щом има мляко и яйца и има освен това само захар никакви други гадно простоии и е доста добър на вкус въпроса ми е дали ще е полезно ако го пия тоя шейк така на закуска или след трен дали ще замени яйцата само разбъркани с вилица?
мен ме претесняват яйцата, много трудно се намират пресни яйца, а да пиеш престоели нам колко си време е доста опасно, защото яйцата пренасят болести и затова се варят или пържат и т.н. - затова внимавай какви яйца пиеш
Не пий сурови яйца. А и комбинацията със захар, как да ти кажа, не ми звучи добре ;)
Aбсолютно забрави за суровите яйца в тия жеги! Едва ли ти се пипва салмонела. Дори в ресторантите има изискване да се дезинфекцират черупките преди кулинарна обработка, а за липсата на такава лятото е изключено.
29.07.05
23:52
ДОбре махам ги суровите яйца обаче пък пържените едно че са мазнички друго че ми омръзнаха и не ми са вкусни.А сетих се както преди сега и така след трен думкам омлет от 2 яйца с по жълтъка и 100-150 гр. сиренце заедно със салатка и чаша мляко :) пак става същото даже по вкусно и полезно :)
Не са мазни, ако ги пържиш без олио. Ползвай тефлонов тиган.
уааааааау Баба Ванге, ама много си строга бе :shock:
Човека си постнал една рецепта с яйца и около яйцата тръгнаха коментари и ти ..... одма, стоп не може така. Трай си бе, то - полека, полека ще утихне. Дай малко свобода, бе човече - помниш ли кво се казваше в оная реклама “.....Свободата Санчо.... свободата е в салама...” Аре желая ти леко прекарване на тия жеги :D Не се вързавшаш на този приятелски пост - нали :P
25.10.05
22:45
ами ако ви се яде крем карамел опитаите това:500мл мляко 5 яйца,200гр извара,жанилия подсладител и се пе4е :lol: на мен много ми хареса
27.10.05
18:42
Добра рецепта обаче за жалост не обичам извара :)
27.10.05
22:29
И аз не обичам извара и си правя омлет с извара и чушки и става супер, не можеш да разбереш, че има извара вътре
31.10.05
13:52
е то и аз необичам сирене и си правя омлет със сирене ама ;) крем карамел незнам