26.10.05
22:36
Значи изказвам линчно мнение, това предаване никога не ми е харесвало, и не мисля че помага с кой знае какво .... винаги си правят реклами на собствените продукти, и никога не се задълбочават в техника на изпълнение на дадено упражнение как и куп други глупости има вътре,както и да е. Искам да отбележа следното, гледам че е пропуснато да се спомене, че Крика, в предното си предаване направи призив към Киро че не е част от колектива вече и ще го съди ако продължава да ползва видео клипове с негово участие.
абе той и крика си заслужава да отнесе някоя талпа по главата , че си бече изоставил авторското предаване и се правеше на клоун в това смешно предаване на киро.а иначе не вярвам на някого да е допадало предаването на киро. иначе предаването на крика е добро. не е професионално , но има ентусиазъм и това компенсира неточностите.
[quote author=“joropower”]абе той и крика си заслужава да отнесе някоя талпа по главата , че си бече изоставил авторското предаване и се правеше на клоун в това смешно предаване на киро.а иначе не вярвам на някого да е допадало предаването на киро. иначе предаването на крика е добро. не е професионално , но има ентусиазъм и това компенсира неточностите.
Абцолютно си прав.Не знам защо отваряте тема изобщо за тая боза.Това предаване няма нищо общо с фитнеса.Не става да правиш предаване за фитнес и като се загледаш само разголени мадами и ...АнДжи
Е тоя Димитър Ходжев (дето е гепил прякора на Боби Костадинов-Крика) не мога да разбера кво го ковентирате като е най големата
фурнаджийска лопата.Имам интервю вкъщи дето казва че Киро Вълчев му е идол и са изведнъж ще го съди.
27.10.05
18:03
мда,и аз го имам тва интервю, най-големия му приятел и човека на който дължал най-много бил Киро (който между другото е голяма пу...) а сега щесе съдят как се променят хората :) :)
27.10.05
19:42
То футнес мания си беше шоу и там между другото нещо за щанги. Ами иначе много малко хора щяха да го гледат. По-миналата година имаше по Евроком едно предаване, не се сещам вече името, дето беше яко за културизъм, ама го спряха, щото водещият Слави си би тестостерон в ефир
27.10.05
20:45
То футнес мания си беше шоу и там между другото нещо за щанги. Ами иначе много малко хора щяха да го гледат. По-миналата година имаше по Евроком едно предаване, не се сещам вече името, дето беше яко за културизъм, ама го спряха, щото водещият Слави си би тестостерон в ефир
е как ще си бие тестостерон в ефир бре това вече не ми се вярва ?
27.10.05
21:40
What the…?! Сега очаквам крика да си вкара синтол в главата :P
27.10.05
21:51
[quote author=“SeLeCt”]
Братле, то предаването си беше пълна лудница. Той си би тестостерона с още нещо, в една инжекция за няква суспензия обясняваше. Имаше и игра с награди, въпросите бяха нещо от сорта на кое е стероид: а)креатин б)дека дураболин е)суроватъчен протеин
27.10.05
21:52
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Прав е човека и аз съм го чувал
Аз съм го гледал, оня си свали гащите донякъде, разтърка с едно памуче със спирт и прас....
[quote author=“filatov”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Прав е човека и аз съм го чувал
Аз съм го гледал, оня си свали гащите донякъде, разтърка с едно памуче със спирт и прас....
То това не е за спиране ами ...... нямам думи как може такива неща да се показват лелелее
27.10.05
22:08
И то ведещият не беше някъв здрав да кажеш. Нисък и ако го видиш с дрехи, няма да кажеш, че праска тестостерон
27.10.05
22:13
Може да си е бил просто някакъв физиологичен разтвор, а не тестостерон ... :roll:
Тестостерон си беше. И аз го гледах, а Слави ми е познат, но наистина беше мноооо хард предаването :) :)
по-здрави
27.10.05
22:55
[quote author=“filatov”][quote author=“SeLeCt”]
Братле, то предаването си беше пълна лудница. Той си би тестостерона с още нещо, в една инжекция за няква суспензия обясняваше. Имаше и игра с награди, въпросите бяха нещо от сорта на кое е стероид: а)креатин б)дека дураболин е)суроватъчен протеин
е това предаване е било яко кофти ,кфи са тия въпроси
като си бие тестостерон не знае ли че потдкиква децата да си бият и те,тоя явно е бил некаф луд или пък е бил малоуен
28.10.05
12:17
тва момче Слави е “експеримент” на един приятел - пробва едни нови химии на него и хич не е слабичак,доста себеше нацепил, а и ръката му беше около 40-42 на много добър релеф, но не е много интеленентно момче. Последно чух за него че се пробвал на някъв турнир на онези дето дърпат коли и преместват камъни :) силови атлетидото се викат :) а и се подвизавал из София в някви интернет чатове, дето му плащат той да мастурбира в ефир и други перверзии и умника се беше похвалл колко добри пари (от 700 до 1500) изкарвал тази си работа. Та един тестостерон ли няма да си бодне :)