Телешки аминокиселини и как да ги пия?

Темата е заключена.

23.10.13
22:50

Поръчах си от силата аминокиселини на Universal, водят се Beef Amino тоест телешки... 200 таблетки са, ако това е от някакво значение.
Въпроса ми е, как да ги разпределя в деня и по колко да пия?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 24.10.13 13:52.

10-20 g разпределени преди, по време на и след натоварване (според възможностите и нуждите ти).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.10.13 22:59.

23.10.13
23:24

Много лесно бе младеж.... Аминосите в едната ръка, чашата с вода в другата и гълташ! :)

Да речем, че искам да пия по 15 грама на ден. Това колко капсули са ?

Четеш етикета и смяташ.

То бива човек да го мързи, ама чак толкова...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.10.13 10:18.

Не, че ме мързи... Не се изразих правилно в поста си, исках да кажа, че си ПОРЪЧАХ такива аминокиселини. Все още не са пристигнали и искам да се информирам предварително.

Така... Universal Nutrition нямат сайт, където можеш да видиш тази информация...
Google не знае нищо за този продукт... по търговските сайтове няма етикет... мхм.

Точно, че в силата не намирам абсолютно никаква информация, явно сайта им се ебава нещо...

Е не може да сте толкова плашещо неспособни да се справите с ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА!

Падна ми пердето, наистина! Това не е нормално!
Сгрешил съм - твоето не е мързел. Нещо много по-страшно е и за съжаление - непоправимо!

Насочих те към сайта на производителя. Щеше да го намериш за секунда, ако беше попитал Google за Universal Nutrition.
Насочих те към Google директно за продукта - още на първата страница с отговори при търсене с ключова дума ‘beef amino universal’ има линкове към 5 (словом - ПЕТ!) сайта, където ще намериш данни за състава на продукта, отделно от това има и снимки на етикета.

Поне магазина на BB-Team да беше погледнал!

Case closed!
Тази тема е отвъд моето ниво на търпимост към много неща.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1