протеин

MA

27.10.05
20:17

препоръчайте ми някой протеин за преди лягане. Може да кажете и някаква цена и марка

Трябва да е млечно-яйчен. Разтърси се из форума.

Колко пари ти се дават? Ще ти препоръчаме  :wink:

SE

27.10.05
20:33

про голд 90 на нитрум

8 лв 400 гр
в БИЛЛА е 7.50 и е много добър

MA

27.10.05
20:39

3начи млечно-яйчния е най-бавно усвояем(като разбирасе изклиучиме казеина) така ли. Ами в такъв случай предполагам че ще ми препоръчате PRO GOLD тъй като е най-популярен но въпроса е дали си струва. Тъй като аз нямам опит с Nutrim кажете ми дали си струва този продукт.

SE

27.10.05
20:46

ми много е добър тоя протейн лично аз съм много доволен от него
и мога да кажа че си струва

[quote author=“mansion”]3начи млечно-яйчния е най-бавно усвояем(като разбирасе изклиучиме казеина) така ли. Ами в такъв случай предполагам че ще ми препоръчате PRO GOLD тъй като е най-популярен но въпроса е дали си струва. Тъй като аз нямам опит с Nutrim кажете ми дали си струва този продукт.

Какво е казеинът?
Казеинът е основният протеин, който се намира в прясното мляко, но се предлага и като хранителна добавка. Общото му количество в един литър мляко е от 15 до 32 грама. Счита се, че казеинът е висококачествен, пълноценен протеин, защото доставя на тялото достатъчни количества от всички незаменими аминокиселини. Някои спортисти консумират казеин като “нощен протеин”, под формата на хранителна добавка, защото той се усвоява много по-бавно в сравнение с някои други протеини, например суроватъчния протеин, но за сметка на това подтиска разграждането на мускулните протеини (катаболизма) по-силно, отколкото суроватъчният, тъй като осигурява на тялото по-слаб, но продължителен приток на аминокиселини в кръвта.

Млечно-яйчният протеин също е казеин. Те не се самоизключват.
Продуктът на Нутрим е добър за цената си.

P.S. Джорджио сега разбрах защо преди ми бъркаше nick-a :P

28.10.05
08:53

По-скоро млечно-яйчният протеин включва казеин.Тъй като в млякото има суроватка и казеин.

28.10.05
11:08

Ако имаш пари не си зимай на Нутрим.Може да си земеш на универсал примерно или пък мусаши

28.10.05
22:28

Ехехе ти,знаеш ли на Universal колко струва?
Т’ва си е направо разхищение.

[quote author=“Zealot”]Ако имаш пари не си зимай на Нутрим.Може да си земеш на универсал примерно или пък мусаши

На Юнивърсъл ... и да е имал пари, скоро няма да ги има. Има и други добри марки, на по-разумни цени.

MA

29.10.05
12:55

Има и други добри марки, на по-разумни цени.

Можеш ли да ми кажеш някоя такава марка и цената й?

29.10.05
16:06

Ми те вече ти казаха на Нутрим Про Голд е супер.Т’ва е много добър протеин и няма какво да се чудиш,купувай го и т’ва е.

29.10.05
19:49

[quote author=“mansion”]препоръчайте ми някой протеин за преди лягане. Може да кажете и някаква цена и марка

про голд на НУТРИМ  :wink: цена-маи беше  17лв за килограм 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1