Спортен сутиен

12.10.13
14:23

Здравейте!Искам да си купя спортен сутиен на Nike, но не съм много запозната имат ли модели, които имат и подплънки, защото нямам голям бюст ( чашка Б) и като сложа сутиена все едно съм съвсем плоска :( А са толкова удобниии. Виждала съм на други марки с подплънки, та за това питам, но не са били толкова удобни иначе щях да си купя до сега! Чакам отговори :)

12.10.13
14:28

1. Защо държиш да е точно Найк? Избирай си според потребностите, не според марката.
2. Щом търсиш “спортен сутиен” обърни внимание на спортните му функции, а не на декоративните. С което не казвам че това как изглежда и как изглеждаш ти в него не е изобщо важно, просто си степенувай приоритетите. ;)
3. Избирай го според особеностите и типа тренировки. Не случайно има различни категории спортни сутиени.

12.10.13
14:37

Благодаря за отговора! Спрях се на Nike, защото пробвах няколко марки спортни сутиени и той ми беше най-удобен. За тренировките ще е перфектен, но някак си се комплексирам, че ме прави още по-плоска.

12.10.13
14:51

Ами, неговото предназначение е да те пази, не да замаскира субективни недостатъци.

12.10.13
21:34

В сайта на Nike намерих няколко padded модела, например този. Но дали има внесени в България не се знае, трябва да проверяваш на място в магазините. В краен случай и в H&M има спортни модели с подплънки (но не знам дали ще са ти удобни, на мен ластикът отдолу ми стягаше на размери S и M, a L ми беше голям).

23.10.13
14:16

А кога е необходимо да се ползва спортен сутиен, т.е. при какъв вид тренировки?

25.10.13
22:38

За всякакъв вид спорт :) Зависи как ти е удобно. мен със сутиен не ми е комфортно. От сайта на найк трудно да поръчам. В моя град има само без подплънки, а H&M нямаме :D ще си търся друг :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1