Помощ при правенето на програма (НВД)!

Темата е заключена.
BE

24.10.13
23:26

Момче на 15 години съм. Висок 170 см, 65 кила. Искам да сваля на 58-60 кила! Предпоръчаха ми НВД, но така и не мога да си направя свястна програма, нито веднъж, когато съм питал хора тък в форума дали ми е добра програмата не са ми отговаряли с да така, че моля вас(хората, които разират от правенето на режими) да ми помогнат. ОКБ ми е 2000 кал. Мерси предварително!

24.10.13
23:41

Момче си и на 1,70 искаш да тежиш 60 кила?
Иначе има тема за това как да си съставиш режим за НВД. Така без никой да знае как всъщност се храниш, няма как да ти се отговори на въпроса дали ти е добър режимът.

25.10.13
22:41

Малеее, я пак си помисли! Смешно е да си болезнено слаб! По- добре качи чиста мускулна маса ще изглеждаш къде къде по-добре, отколкото като някакъв щиглец :D

Мнението беше редактирано от Do`it на 25.10.13 22:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1