Как да отслабна?!

25.10.13
20:39

Здравейте, скоро започнах да посещавам сайта, след като разбрах, че в него се изписват много и интересни неща.По темата.
Целта на темата ми е да събера полезни съвети за това как да сваля около 5 килограма, бавно, но здравословно.
На 16 години съм, висок съм 176 см. и тежа 75 килограма искам да стана ~70 килограма, от около 2 месеца съм свел яденето на тестени и сладки изделия, картофи и ориз до минимум.Тренирам редовно.Пия по около 3 до 4 литра вода дневно, а килограмите ми не се променят.Бихте ли могли да дадете някакви предложения на мен и други с моя “проблем”

WA

25.10.13
21:34

казано от Стефан Митев на 25.10.13, 20:39:

Здравейте, скоро започнах да посещавам сайта, след като разбрах, че в него се изписват много и интересни неща.По темата.
Целта на темата ми е да събера полезни съвети за това как да сваля около 5 килограма, бавно, но здравословно.
На 16 години съм, висок съм 176 см. и тежа 75 килограма искам да стана ~70 килограма, от около 2 месеца съм свел яденето на тестени и сладки изделия, картофи и ориз до минимум.Тренирам редовно.Пия по около 3 до 4 литра вода дневно, а килограмите ми не се променят.Бихте ли могли да дадете някакви предложения на мен и други с моя “проблем”

Моят съвет - не “свеждай” картофите и ориза до минимум. Яж сладки картофи и кафяв ориз, сварени. Прави сутрешно кардио. В момента и аз дерзая с подобни цели, можеш да следиш дневника ми - там пиша опит и от време на време получавам интересни мнения от компетентни хора.. в помощ ще ти е.

казано от Стефан Митев на 25.10.13, 20:39:

Кардио правиш ли? Ако да какво и колко?

25.10.13
22:43

Ходя на бокс 3 пъти седмично и обмислям да започна да тичам по около 4 до 5 пъти седмично сутрин кросове в парка за около 20 минути с малко по-бързо от нормално темпо(за крос).

25.10.13
22:44

Бих могъл да предоставям информация за менюто си през деня и физическата ми активност.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1