Диета за потдържане

Здравейте, пак съм аз :D Как сте ? Жегите отминаха и сега тренировките са по-поносими. Искам да попитам дали с тези храни които приемам в момента ( от 4-5 дена ) има нещо негативно. Храня се така  всеки ден, разбирасе с малко разнообразия и калориите от тях са калории които са ми достатъчни за потдържане на килограмите, но тази диета не се вписва в нито една от диетите за потдържане на килограми от сайта ( нито РБД, а предимно ВВД) ВВД  за потдържане ? хмм. Мога ли спокойно да продължа с нея, защото възможностите ми позволяват тези граници на прием на храна ??

П  |  В  |  м

150 гр овесени ядки  -  10   |  100 |  7
150 гр макарони    -  15   |  100 |  0
15 яйца ( 5 жълтъка ) -  75   |  0   |  25
150 гр ориз        -  10   |  120 |  0
150 гр орехи      -  30   |  30 |  75
50 гр мед        -  0   |  50 |  0
200 гр месо        -  45   |  0 |  0

П - 185 . 4 = 750 кал 
В - 400 . 4 = 1600 кал 
М - 105 . 9 = 950 кал 

Общо 3300 кал

Темата беше редактирана от Янислав Вълков на 25.10.13 22:36.

WA

25.10.13
22:52

Може би по-скоро ще се омазниш, отколкото да се поДдържаш. Не е ВВД, защото има много висок прием на мазнини. Поне в моите разбирания това няма да ти се отрази добре на формата, но няма как да знам колко тренираш и ако си си изчислил, че гориш толкова, значи предполагам няма да е проблем.

А какъв е варианта да не омазня ?

26.10.13
00:25

Просто не яж повече калории, от колкото ти трябват за подържане.

26.10.13
00:27

Увеличи месото..смени макароните със салати..

С тези храни калориите са ми точно, може би с 50-100 повече, но това не е от значение. Май ще послушам Петко, защото това е напълно вярно :)

аз не смятам, че ще омазниш с това хранене, аз примерно съм 80кг и приемам г/д толкова и тренирам 3 пъти в седмицата, вярно е че при всеки е строго индивидуално, но все пак за човек с тези килограми не би трябвало да има проблем, а и да има винаги можеш да намалиш калориите ако се налага.

Прав си. За в момента всичко е ОК, даже от време на време ще вдигам ту мазнините когато мога, ту въглените, че да качим малко :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1