фибрите

GA

27.10.05
10:04

Здравейте! Имам следния въпрос. Как действат фибрите? Имам проблем с храносмилането и ми препоръчаха да взимам фибри във вид на хранителна добавка. Как ще ми се отрази това, ако целта ми е да кача някой друг килограм, защото съм с бърз метаболизам и качвам адски трудно. Прочетох в един сайт, че фибрите предотвратяват напълняването или нещо от сорта... Вие как мислите, дали ще е добре да ги взимам или не? Просто не зная към кого да се обърна, тъй като всеки ми казва различно. Надявам се Вие да ми помогнете! 
Благодаря Ви предварително

27.10.05
16:59

Фибри като добавка не знам, ама това “качвам адски трудно” 95% от случайте хората дето го казват нито се хранят по 6 пъти на ден на всеки 3 часа без да пропускат хранене, нито приемат с всяко хранене пълноценен белтък. Храненето е 80% от бодибилдинга, ако него си оправиш всичко ще си дойде на мястото!

GA

27.10.05
22:10

Ами така е защото имам проблем, който се изразява в недостатъчно храносмилане и разни други проблеми свързани с него- колити и т.н. Тази година успях да кача към 2-3 килограма от които съм сигурна че нямаше грам сланина:) или поне не се виждаше :) (което беше страшно трудно поне за мен тъй като нещата които мога да ям са твърде малко и менюто ми е твърде еднообразно...абе костваше ми доста усилия..)  но ми се наложи да спра за около месец тренировките и сега пак съм на старото деридже. Препоръчаха ми тия фибри и още се двоумя дали да ги взимам или не. Ако ги заместя с хапчетата които вземам всеки ден ще е много по-добре, писна ми да се тъпча с тия химии дето имат толкова странични ефекти! Надеждата ми беше от тук да получа някакво по-компетентно мнение, защото това което чувам от лекари и познати просто не ме задоволява като отговор “За какво ти е да пълнееш, радвай се че си така, виж ме мене!” Как мога да се радвам че съм така?! Все едно да имам булемия и да се радвам че съм булемичка.. същото е. А съм висока 170 и тежа 46 килограма, което не мисля че е много нормално. Изчетох почти целия сайт, харесват ми идеите които давате, радвам ви се на постигнатите резултати:) Абе супер сте и много се радвам че открих вашия сайт. Ако някой има идеи по моя проблем ще съм му страшно благодарна ако ги сподели ;0

28.10.05
14:08

На първо място почни да се храниш по 5 или 6 пъти на ден. Ако искаш да качиш каквато и да е мускулна маса особено ако си от слабичките с бърз метаболизъм няма как да го биде друго яче! Направи си храненията на ранни интервали в определени часове и си спазвай часовете - всеки ден. Свикни да ядеш по малко - ако ядеш 5-6 пъти - 250-300ккал някъде на хранене приемай. С всяко хранене приемай пълноценен белтък. Него го има по много в месото - пилето и рибата са строхет източник на белтък, яйцата /яж по 4-5 белтъка на ден, без жълтъка става много лек омлета/, млечните продукти. Ако си вегетариантка си вземи протеин изолат - пудри някакви, достав вкусни шейкове стават (:

Фибрите си набавяй с всяко ядене от зеленчуци - домати, краставици, пиперки, марули... До сега не бях чувал за фибри на таблетки /с което не казвам, че не може да има/. Какви точно “химии” пиеш сега ми е интерсно, може би там ти е грешката...

Просто обикновено много слаби хора, първо че ядът каквото им дойде, второ че ядът когато им дойде, трето че съм си правил сметка, че вероятно приемат НЯКАКЪВ белтък през някой друг ден... После “защо съм такава мърша”, ми маса с вафли не става... Не се и съмнявам, че след като си чела толкова не се тъпчеш с боклуци, че знаеш какво горе долу да ядеш и тн, но просто винаги има повече, а “не мога” и “не става” са просто оправдания...

И успехи с бодибилдина !  :wink:

Veseliq

GA

28.10.05
18:46

Ами знам че трябва да се храня по 5-6 пъти на ден, но просто организма ми не може да усвои тази храна и тук е проблема при мен. Не казвам че е невъзможно след като е имало резултати преди, но просто е много временно всичко, което не знам на какво се дължи (за година и половина качих 3 килограма, а за по-малко от месец просто не си личеше че изобщо някога съм тренирала и то без диети или гладуване..просто се изпариха).
Що се отнася до “химиите” които взимам това са предимно ензими за разграждане на храната. Взимам бирена мая от която ефекта е ..не знам, освен че ми става гадно на гърлото след като ги пия тия големи хапове май друг ефект няма. СЪщо ако знаете за добавка която се усвоява по-лесно пишете.  Не съм сигурна че тук е мястото където трябва да питам за тези неща, но реших да опитам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1