Добър вариант ли са консервираните храни?

Искам да попитам какво е мнението ви за консервите (по точно за консервираната риба ). Консумирам я всеки ден. Подходяща ли е при ВМ - НВД за отслабване?

26.10.13
22:17

става за ядене, но идва сравнително скъпо. По евтино е да си купиш риба и да готвиш, ако си на ти с миризмата на риба вкъщи. Доста от тия новите консерви имат по-малко риба и повече сос от преди. Соса е излишно да споменавам че няма нищо в него.

Мнението беше редактирано от Gledam Tupo на 26.10.13 22:18.

26.10.13
23:00

Сол, нитрати, 2 резена с риба и малко сос, който принципно върви само с 3-4 филии хляб... и цялото това удоволствие за лев-два. Крайно не cost/effective ми изглежда предвид целта ти, а и дори от здравословна гледна точка. Взимаш си 1 рибка (която и да е от щанда с охладени) и я хвърляш на тигана...5 мин от едната страна и 2 от другата и воала - питание без нищо излишно на предполагам двойно по-ниска цена и в пъти по наситено на качествени калории, мастни киселини и etc.

Само в краен случай ! :)

27.10.13
10:33

Аз от доста време се храня с филе от тилапия какво каза колегата 5 мин от едната страна на грил тигана 2 от другата и е готова х10 пъти по вкусно от тия консервирани батаци и х10 пъти по полезно :)

Благодаря ви ! :)

13.01.14
14:15

Здравейте, поради малкото време което ми остава да готвя , мислите ли консервираните храни за добра алтернатива ? Запазват ли хранителната си стойност ? Говоря главно за зърнени храни , боб, грах ... както и за рибешките филета в консерва. Благодарско!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1