наилон

PO

28.10.05
14:16

Ако си слагам кесии под дрехите докато тренирам, дали по-бързо ще си  сваля сланинките???

28.10.05
14:17

Не.

28.10.05
14:33

За цялото тяло незнам ,но за корема ще ти помогне.

28.10.05
16:59

[quote author=“Chushko”][quote author=“BULTRAS”]За цялото тяло незнам ,но за корема ще ти помогне.

освен че ще изхвърли вода какъв друк ефект може да има

Ще се поти повече.Друг ефект няма.

28.10.05
19:10

до колкото знам тва с найлона e вредно за бъбреците. на мен целта ми е ясна, но няма смисъл да си прецакаш бъбреците от мързел.

MI

29.10.05
16:53

аз нз дали е вредно за бъбреците,но знам че се потисх по бързо,за ефект нз не сум пробвал,но съм виждал да използват този метод,точно с такава цел,топене

29.10.05
23:02

[quote author=“BULTRAS”][quote author=“Chushko”][quote author=“BULTRAS”]За цялото тяло незнам ,но за корема ще ти помогне.

Именно, само ще се поти. Няма да сваля повече мазнини ;)

30.10.05
00:14

[quote author=”Петко К”][quote author=“BULTRAS”][quote author=“Chushko”][quote author=“BULTRAS”]За цялото тяло незнам ,но за корема ще ти помогне.

Именно, само ще се поти. Няма да сваля повече мазнини ;)

Но нали човек като се поти сваля мазнини,следвателно като е с колан ще се поти повече и ще сваля повече мазнини!

30.10.05
01:24

Това с найлона има същия ефект като сауната. При потенето излиза водата от клетките и се получава орелефяване. Това е краткотраен ефект и след като изпиеш 1 литър вода, организма възтановява вече изхвърлената от тялото вода под формата на пот. Мазнините нямат нищо общо с това потене.
Според мен не си струва. ;)

MA

30.10.05
13:58

Това ми звучи като бабешки метод...знам че има истина в него, но според мен няма смисъл.Фитнес партнйорът ми също тренира за отслабване и за около месец и половина постигна коренна промяна в областта на корема с превенето на коремни преси.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1