28.10.05
14:16
Ако си слагам кесии под дрехите докато тренирам, дали по-бързо ще си сваля сланинките???
освен че ще изхвърли вода какъв друк ефект може да има
Ще се поти повече.Друг ефект няма.
до колкото знам тва с найлона e вредно за бъбреците. на мен целта ми е ясна, но няма смисъл да си прецакаш бъбреците от мързел.
29.10.05
16:53
аз нз дали е вредно за бъбреците,но знам че се потисх по бързо,за ефект нз не сум пробвал,но съм виждал да използват този метод,точно с такава цел,топене
Именно, само ще се поти. Няма да сваля повече мазнини ;)
Именно, само ще се поти. Няма да сваля повече мазнини ;)
Но нали човек като се поти сваля мазнини,следвателно като е с колан ще се поти повече и ще сваля повече мазнини!
30.10.05
01:24
Това с найлона има същия ефект като сауната. При потенето излиза водата от клетките и се получава орелефяване. Това е краткотраен ефект и след като изпиеш 1 литър вода, организма възтановява вече изхвърлената от тялото вода под формата на пот. Мазнините нямат нищо общо с това потене.
Според мен не си струва. ;)
30.10.05
13:58
Това ми звучи като бабешки метод...знам че има истина в него, но според мен няма смисъл.Фитнес партнйорът ми също тренира за отслабване и за около месец и половина постигна коренна промяна в областта на корема с превенето на коремни преси.