27.10.13
17:19
Здравейте ! Решил съм да си взема боксов чувал , но не съм запознат и имам някои въпроси . спрял съм се на този http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fitness-strike-bag-762400 но ме съмнява тази стойка дали ще издържи на по силни удари или ще пада . А ако взема висящ колко кг ще е подходящ за мен 70 кг съм 22 год . Поздрави :)
27.10.13
18:46
човек, не си давай парите за тоя чувал. Избери нещо българско. Например теками /напиши в гугъл и ще ги видиш/. Тежък чувал 55кг струва 70лв пълен. Пълнят ги с гумени стърготини и не ти потъва ръката в тях като блъскаш. Супер са. Аз налагам един такъв. Закачен е на тавана чрез един дюбел и си държи, не е паднал още хаха. Тоя дето си показал предполагам ти го пращат празен и ще трябва да търсиш някакви боклуци да го пълниш. Казвам ти от опит, че чувалите пълни с парцали и пясък са кофти. Или се поучават някакви меки, или пък се едно камък. Не че кварталните батки няма да изкочат кои от кои с по добра рецепта, ама стърготините са си стърготини.
ъъъ ся като разгледах това дето си показал и направо се фърлих в тъча. Това нещо не е истински чувал за блъскане, ми за някаква техника. Сигурно няма да пада, ама и файда да блъскаш по тоя балон пълен с въздух може и да няма. На леките круши като им шибнеш някоя балтия и отлитат направо в космоса, ама я прасни така един тежък чувал и ръката ти може да се скърши.
Мнението беше редактирано от Gledam Tupo на 27.10.13 18:53.
27.10.13
20:18
Ок , мерси аз се спрях на този щото е на стойка а искам да ми е в стаята а с дюбел няма да стане че мазилката е много зле , но ще измисля някакъв вариант например една тръба забита в двете стени