parabolan +primobolan

Темата е заключена.
TH

27.10.05
23:34

здравейте пичове .Интересува ме някои има ли някакав практически опит от използването на тези два стероида и  как  им е действието .Не е задулжително че ще ги ползвам  и двата в един цикал.Може и да ги разделя поотделно  с некви други стероиди в комбинация но все пак искам да знам ако ги комбинирам тоцхно по този начин  как ще се взаимодействат Напреднал съм  и съм прочел доста за тях но все пак искам да знам някои с личен опит .Благодаря ви

28.10.05
13:24

Аз също се интересувам за тези препарати и искам да знам ефекта ако някой ги е ползвъл двата препарата в комбинация?

28.10.05
20:22

в нашия фитнес има един пич дето е правил цикъл с примоболан и е качил 16 килограма за 2 месеца (май толко бяха). бил е по 1 и по 2 ампули седмично. 300 лева му е излязло. това е което мога да кажа  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1