28.10.05
20:43
Тренирам вече от един месец, смятам вече, че мога да си купя протеини. Имам около 80лв, смятам да си закупя някакви протеини за един месец да пия, защото страшно бавно качвам маса, и не си падам много по хапването :). Съветвайте ме какво да си купя, като по компетентни в тази област.
Благодаря.
28.10.05
20:52
Вземи си мас гейнър + креатин и суроватъчен протейн. Аз използвам продуктите на Нутрим и съм много доволен пък и 80лв. идеално пасват на тия 3 продукта:) Вземи си 3кг. Super Mass Gain (45лв.) креатин монохидрат 100гр.-10лв. и суроватъчен супер уей про и си идеален
В такъв случай мисля да си купя 3000 г Super Mass Gain и 100 г креатинмонохидрат, искам да изчакам коментарите и на другите потребители, ако и те приемат това за правилно и най-добро, купувам.
[quote author=“jonim”]В такъв случай мисля да си купя 3000 г Super Mass Gain и 100 г креатинмонохидрат, искам да изчакам коментарите и на другите потребители, ако и те приемат това за правилно и най-добро, купувам.
Как мислите струва ли си?
Мисля да си ги поръчам от тук
http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=146&gid=67
29.10.05
10:24
Ами не е лошо, ама с тези 100 гр. креатин за къде си? :D Дай още 8-9 лева пък си вземи 200 гр.
Може от къде да го поръчам по интернет, защото за пръв път копувам такива неща и мога лесно да се заблудя.
29.10.05
10:57
Поръчай от www.nutrim-bg.com Това е официалния сайт на фирмата
29.10.05
11:06
Май нещо не работи днес. Поне при мен не върви :evil:
Според мен ако си зимаш гейнер няма смисъл от сурватъчен протеин - по добре си земи млечно яйчен за преди лягане.
Аз бих ти препоръчал да си земеш сурватъчния на АББ -87 лв. и някакъв креатин (не на нутрим)
29.10.05
20:21
И аз мисля че няма смисъл от гейнера.Вземи си няква суроватка за преди и след тренировка и млечно-яичен протеин за преди лягане(по-чисто се качва).Ако си решил да взимаш и креатин 100гр. няма да ти стигнат за 1 месец(тя само зареждащата доза ще ти е 100-140гр).Иначе продуктите на Нутрим и според мен са добри. :wink:
Ако човек не е някаква жилка клиощава :D нема смисъл според мен да се пие геинър.
Според мен може да пиеш креатин + глутамин(преди лягане) + сурватъчен протеин . Или креатин с млечно-яйчен преди лягане - препоръчвам ти млечно яйчния на биотех - 26 лв. може да го видиш във фитнес бг