Въпросче за начинаещи

28.10.05
12:55

Значи имам познат който иска да повиши теглото си , но в момента няма време да започне да тренира... Искам да попитам ако приема некакви протеини без да тренира примерно месец докато качи теглото си , има ли вариант това да му се отрази зле здравословно :?:

28.10.05
12:58

Няма такъв вариант, да качи от протеините.
Да пробва да яде повече. Само че, ако не тренира, че качи маса само на корема, което не е никак красиво ;)

28.10.05
20:51

[quote author=”Петко К”]Няма такъв вариант, да качи от протеините.
Да пробва да яде повече. Само че, ако не тренира, че качи маса само на корема, което не е никак красиво ;)

ако може да ми кажеш как и с какво... а за тренировките спокойно , след като обадиш проблема с килата след покачването им тренировките стартират усилено... това имам предвид с предния пост... като цяло трябва ми инфо как се качва

28.10.05
21:53

Eми с ядене, с какво.
И не виждам за какво му е да качва кила преди да е почнал да тренира! Казах ти, ако качваш без тренировки какво става - излишните калории стават на сланини. А сланини и мускули са две съвсем различни неща.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1