Проблем с рамото.

21.10.05
23:53

от 2 седмици изпитвам много остра болка в рамото (предното) особено се засилва когато съм на лежанката за гърди и особено на наклонената (за горна част).вчера последно правих гарди и много ме болеше...напипвам сякаш някаква кост че ме боли незнам...а като тренирам за рамо нямам проблем,но гарди...не мога да си обясна?

B_

22.10.05
00:32

Доктор !!!!!!!!!:wink:  :!:  :!:  :!:  :lol:

27.10.05
02:31

[quote author=“different”]от 2 седмици изпитвам много остра болка в рамото (предното) особено се засилва когато съм на лежанката за гърди и особено на наклонената (за горна част).вчера последно правих гарди и много ме болеше...напипвам сякаш някаква кост че ме боли незнам...а като тренирам за рамо нямам проблем,но гарди...не мога да си обясна?

По-вероятно е да е ставата, отколкото кост.

Лекар ти трябва

27.10.05
22:00

При мен така беше и после изпраска сухожилието така че
ОБЪРНИ СЕРИОЗНО ВНИМАНИЕ

28.10.05
20:22

ПОМНИ едно нещо-ако си контузиш рамото сериозно може повече въобще да не си същия.Аз лично имам опит.не тренирам от около 1година че и повече заради проблеми с рамената.Щом те болят рамената  в никакъв случай не прави кофички,те ще ти преебат рамената.Лежанката също тъй като натоварва предното рамо.И аз в началото много ме болеше рамото ама си почивах и ми минаваше за 1-2 месеца после пак ме боли......и така доста време докато един ден не можех да си повдигна ръката около 2 седмици и спря да ме боли чак след месец.После доктори,лекарства инжекции ужас.колкото по-рано отидеш при някой добър специалист толкова по-голяма е вероятността да се оправиш.

BR

28.10.05
22:52

сигурно си направил някои бурсит..аз много често правя такива възпаления особене,когато времето застудее бързо.може да се получи и от големи тежести. във всеки случаи остави рамото да почине. не трябва да се настроиваш срещу кофите.можеш да си докараш проблеми с рамото с много видове упражнения,ако не загряваш,ако слагаш тежести,които не са за теб, лоша техника и т.н.
късмет
пп ако боли много-бягаи на лекар

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1