ginekomastiq - predotvratqvane

Темата е заключена.
DI

23.06.04
00:10

Specialno za ginekomastiqta nqkoii znae li pri kakyf gramazz mozze da se izbegne izcqlo. A i o6te 1 vypros43 vie na po kolko godini ste? Za6t0t0 az sym na 17 i nz dali da po4vam. Prosto iskam da vzimam nqkakvi minimalni gramazzi da vida kak 6te mi podeistva (ot roda na 5-10mg)

DJ

23.06.04
10:17

brato i az sam na 17 ama kvo misle6 da zima6

DI

23.06.04
11:42

of az sym zabrail da napi6a kovorex za bionabol

DI

23.06.04
11:44

ti kakvo vzima6? i kak se predpazva6 ot eventyalna aromatizaciq?

DJ

23.06.04
12:03

AZ O6TE NI6TO NEZIMAM AMA 6A VIDIM TIA DNI MOJE METAN AMA SMQTAM DA PO4AK DA PRO4ETA NE6TO TUK TAM ZA himiata I TOGAVA 6A ZEMA INA4E ZA ginekomastiq ZNAM 4E SE ZIMA -nolvadex-PRO4ETI TUK-http://www.bb-team.org/stuff/nolvadeks.php

DJ

23.06.04
12:07

TI KATO GO ZIMA6 BIONABOL KAJI KVI DOZI GO ZIMA6 I IMALI EFEKT,KAJI KAK TI DEISTVA

DI

23.06.04
15:48

az o6te ne sym po4nal za tova pitam no kat po4na 6ti kazza, nema6 grizzi.

_V

24.06.04
19:24

offf ami protiv ginekomastia zimai Nolvadex ili Tamoxifen. Ma se konsultirai i s drugi hora za da ne stane nekav gav i posle men da me ubviniavat. Do kolkoto razbrah na tebe tova shti e parvi tzikal s bionabol i shte vzimash min dozi bionabol e togava niama da se pritesniavash za ginekomastia pri tezi dozi. Za gi nekomastia moje da se pritesniavash s dozi nad 30-40mg na den (popravete ne ako ne e taka). Prez parvia tzikal moje da zimash samo bionabol kato iskash ama ako reshish po natatak da pravish i 2 po dobre e da go smesoish bionabola s niakoi drug preparat shtoto e bezmisleno samo bio da piesh. Primerno go smesi s nandrolon ili B12 primerno ti kazvam apa ti si reshavash po natatak.E tova e moito mnenie ako niakoi ako iska da me uprovargae da pishe niekoi ne e savarshen aide i s zdrave :))

DI

26.06.04
15:04

VIP na men na skoro 1 trenior mi kaza 43 ako vzimam samo B12 inzzekcion nqma opastnost za nikav tip aromatizaciq. Tva vqrno li e?

_V

26.06.04
16:41

DIchons: Savsem viarno pravilno ti e kazal

26.06.04
17:38

Estestveno, che nqma opasnost ot aromatizaciq pri B12. Aromatizaciq se naricha procesa na preobrazuvane na testosterona v estrogen pod deistvieto na enzima aromataza. A B12 nadqvam se znaesh che e vitamin i mnogo obshto s testosterona nqma:) Ei, abe sednete poprochetete malko be hora, gotovi ste da piete vsichko, koeto vi se kaje, a nqmate ni nai-malka predstava za tova, koeto pravite.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1