Добре ли ще е ?

28.10.05
21:54

начи искам да ми дадете савет дали това е добре или нее :) мако е глупаво ама карайте :) та значи ся сам се зарибил да пия креатин амино киселени и тем пдообни та ето как сам си измилил да ги приемам

начи 1-вия месец или поне докато ми стигне креатина(200гр.) искам само да се дооточня че креатина ще го приемам 3 месеца.

та вория месец пак ще продалжа с криатина и мисля да добавя и аминокеселени униливър (250бр) креатина този път ще е по 100 гр.

третия месец викам да нправя пак креатин 100гр. и амино 2700

тва сичко ще е съпроводено и с протеин мисля да си зема дето да няма много въглехидрати щото не искам много да затлъстея примерно или аз поне така си мисля де

за завършване на така наречения “курс” викам да зема гутамин и тва е.
Какво ще кажете бивали небивали?
поправяйте ме

благодарско!

29.10.05
09:31

креатина го пии месец и половина два наи много после се прави месец почивка.Такаче 3 месеца да зимаш креатин няма да стане.И като го зимаш пии повече вода 3-5 литра на ден.
Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1