More Muscles, More Strength

Темата е заключена.

30.10.13
13:57

Здравейте! Е, и аз се престраших да си направя дневник тук. :)
Накратко за мен: на 23 години съм от София, студентка-магистър. Наскоро се запалих по фитнеса. В мен се появи т.нар. “любов към железата” (малко тъпичко прозвуча :D). Харесва ми да вдигам тежко, въпреки че съм момиче и за някои дори това ще му се стори странно! Малко по-късно днес ще опиша храната и тренировките. :)

30.10.13
14:11

Здравей. На никой от тук няма да му се стори странна любовта към тежестите, не се притеснявай :D Във форум на женско списание по-може.

Добре дошла, сестро по душа :Д С интерес ще следя твоя дневник :) Успехи!

30.10.13
19:25

Привет отново!
Както обещах храната и тренировката за днес :P

Храна:
1. 3 ФПХ със малко сирене и кашкавал запечени във фурната+2 варени яйца
2. 400гр. кисело мляко 3,6%+20гр орехи+ябълка
3. 2 пилешки пържоли към 250гр. общо+100гр. кафяв ориз с много зеленчуци и мъничко масълце
4. банан полят с една супена лъжица мед
5. 150гр. риба+пресен спанак и марули+половин купичка леща
По късно смятам да хапна 100гр. извара.

Тренировка:
Лег- 3 X 25кг, 25кг, 27,5кг
Клек- 3 X 50кг, 50кг, 55кг
Придърпване на долен скрипец- 3 Х 40кг, 40кг, 45кг
Молитва- 3 Х 20кг, 20кг, 20 кг
Повдигане на краката от вис- 3 Х 15
Тяга- 3 Х 50кг, 55кг, 60кг

По принцип от един месец тренировките ми включват цяло тяло, по-нататък смятам да мина на сплит като наблягам повече на базовите упражнения. Стажът ми в залата не е много голям. Тренирам предимно за мускулна маса (знам, че при жените това е много трудно) и за сила.
*Днес тренировката ми беше по-кратка, защото имах куп задължения за вършене.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1