Малко спешна помощ

28.10.05
22:24

До сега пих ProGold90 + Креатин и глутамин на Нутрим и аминота на Universal 2700.Утре ще си зимам креатин на Оптимум , ще продължа със същия глут. и амино и тука ми е въпроса сега суроватъчен протеин на Нутрим ли да добавя или Гейнер(мисля Universal Mega Mass3000?)Мисля да си продължа с ProGold-a , гайнера или суроватката е в добавка с него.Търся ефекта маса и Накрая спрямо това което ми препоръчвате бих изчел и савет за приема на всичко в трен. и нетрен. ден. Благодаря предварително

29.10.05
10:41

продължи си с про голда :wink:

Гейнър на Юнивърсъл + креатин на Оптимум ... много добра комбинация. Понеже гейнърът на Юнивърсъл е по-скъпичък, може да зарежеш аминото ... от него ефектът не е толкова усезаем, от колкото ще бъде с този гейнър.

29.10.05
12:31

Добре а суроватка + Декстроза няма ли да е по-удачен вариант и все още съм отворен откам савети за приема на тези добавки ставам в 6 тренировката ми е от 7.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1