ЗА Метан-а

Темата е заключена.
Прескочи до:
LU

17.10.05
14:51

Здравеите пичове, значи зех си някав таилански метан на некви сини хапчета под формата на сарчица са, едното е 10 млг. Некои зимал ли е от този и кво впечатление има?
Искам да попитам как се пие метана? Преди,след хранене или по време на хранене и зашто... И ако пия например на ден по 30 млг. то всичките наведнаж ли се пият или през  часове... ? Комбинирам го с дека.. зех 5 ампули и те кога требе да се бият имам си програма за зоб но не знам преди тренировка сътринта ли след нея ли вечер ли ? ИдеИ имаТе ли .? ПредварителнО БлАгОдАря  :arrow:

Edit: head_hunter
Добре дошъл във форума!
Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!
Не пиши с “4” и “6” за това си има букви!

17.10.05
18:30

Брех аз до колкот знам метана се прави в Русия, Украина и т.н. дарвави от бивщото СССР и на Балканите!До ся таиландски не бях чувал, че и на сърца!

17.10.05
21:32

anabol tablets са тайландски.

ST

17.10.05
21:36

до колкото знам т’ва на зелените сарца е дианабол или нещо такова
пие се сутрин на гладно за да се усвои по добре
а може и на веднъж да ги пиеш тези 30мг може и да разделиш приема им на 3пъти по 10мг

LU

18.10.05
06:22

е не са зелени, а сини хаповете.. друг идеи .. ? Значи казвате преди хранене ?

KP

18.10.05
10:51

[quote author=“DarkWolf”]Брех аз до колкот знам метана се прави в Русия, Украина и т.н. дарвави от бивщото СССР и на Балканите!До ся таиландски не бях чувал, че и на сърца!

а аз до колкото знам всичко се прави в днешно време в Китай или Тайланд. а “дарварите” от бившото СССР също само таблетират.

18.10.05
12:47

еее съгласен съм с тва дето го каза КРО тои ги разбира повече!
аз просто предположих!

а за
[quote author=“grafa”]anabol tablets са тайландски.

те не са ли розави тез анаболик таблетс и са по скоро БИОНАБОЛ от колкото Метан!Въпреки че...

KP

18.10.05
13:02

[quote author=“DarkWolf”]еее съгласен съм с тва дето го каза КРО тои ги разбира повече!
аз просто предположих!

а за
[quote author=“grafa”]anabol tablets са тайландски.

те не са ли розави тез анаболик таблетс и са по скоро БИОНАБОЛ от колкото Метан!Въпреки че...

е нали Метандростенолон е синоним на Метандиенон?
Или по точно активната съставка на метандростенолона е метандиенон
източник самата фирма производител:
http://www.akrihin.ru/catalog/preparat.asp?id=84FAC5E1-C29D-4567-AE8A-0A81D2F4839E
Состав:
1 таблетка содержит 5 мг метандиенона

18.10.05
13:06

Добре!Имах в предив просто че Анаболик Таблетс излезе като заместител по скоро на нашия БИОНАБОЛ!А метана него си го има отдавна!

KP

18.10.05
13:10

[quote author=“DarkWolf”]Добре!Имах в предив просто че Анаболик Таблетс излезе като заместител по скоро на нашия БИОНАБОЛ!А метана него си го има отдавна!

ок това е тайландка опаковка метандиенон,.
И аз да имах лиценз за таблетиране на Метандиенон, и аз бих таблетирал тайландска активна субстанция и бих я пуснал под каквото си искам име. Ама нямам!

LU

18.10.05
13:46

Ако е вазможно да коментирате по ТЕМАТА, моля..

18.10.05
13:52

а извиняваи !ПО темат
МЕтана както и БИОНАБОЛА мисля се пие по голямата част сутрин , останалото вечер смисал разделно приемане!Тва е ако е в малки количества!Ако е в по големи сутрин, обет и вечер!
тез хапове дето са по 10 мг малко ма затрудняваш!Как да ти кажа например 20 мг сутрин, 10 на обяд, 10 вечерта кат ще доста доста солидна доза!
За Деката низнам не сам употребявал, някои компетентен да се изкаже!
БТВ кат та гледам кви ги говориш зоб, кога да се зимат, друн друн, ти въобще не си запознат, прочети поне малко литература и малко из форума!

KP

18.10.05
14:16

[quote author=“lud18”]Ако е вазможно да коментирате по ТЕМАТА, моля..

о извинявам се, пие се по време на ядене три пъти дневно като дозата не бива да надвишава 10 мг на прием.

LU

18.10.05
19:30

хубаво, а някои знае ли нещо повече за този метан дето хапчетата са СИНИ и имат формата на ЦАРЦЕ !? Ако е метан това де.. !?!?

18.10.05
20:59

www.google.com !

BO

19.10.05
11:33

Metana с формата на сърце е на Боди РЕСЪРЧ. В момента братчеда е на него да му видим ефекта - другите продукти на тази фирма също са добри,а този сега го проверяваме :)

19.10.05
13:13

[quote author=“bonnano”]Metana с формата на сърце е на Боди РЕСЪРЧ. В момента братчеда е на него да му видим ефекта - другите продукти на тази фирма също са добри,а този сега го проверяваме :)

Вие сте баси несириозните, кво значи да му видим ефекта!
Със стероидите експерименти не са праят!
Имам чувството че сте на 15 години и не земате стероиди а бонбони!

KP

19.10.05
15:23

[quote author=“DarkWolf”][quote author=“bonnano”]Metana с формата на сърце е на Боди РЕСЪРЧ. В момента братчеда е на него да му видим ефекта - другите продукти на тази фирма също са добри,а този сега го проверяваме :)

Вие сте баси несириозните, кво значи да му видим ефекта!
Със стероидите експерименти не са праят!
Имам чувството че сте на 15 години и не земате стероиди а бонбони!

и аз съм на това мнение, даже се чудя защо още не са се обадили на производителя да се запишат за тестови персони!

LU

20.10.05
07:03

афе няма ли някои тук които да разбира от тея работи !!!!!!

BO

20.10.05
18:17

аз сам на 24 год.а братовчед ми е по-голям се занимава сериозно със стероиди, не можеш да продаваш нов продукт без лично да си се убедил в качеството му, съжалявам че го написах в шеговид тон. СТЕРОИДИТЕ НЕ СА ЗА НЕПЪЛНОЛЕТНИ.

KP

21.10.05
11:40

[quote author=“lud18”]афе няма ли някои тук които да разбира от тея работи !!!!!!

Ми явно няма.
Са до скоро по аптеките имаше бионабол. Не съм търсил тайлански метандиенон таблетиран под формата на сърчица...
ама ако говорите за бритиш дракон, то май не са на сърчица колкото и да са розови!
http://www.britishdragon.com/methanabol.asp

21.10.05
13:08

бе той за некви сини говори. пич ти вече си ги купил, не знаеш ли кво си зел.

21.10.05
16:42

таз тема трая някои да я заклиучи вече!
Тва е класически пример за простотия - може ли да си земеш нещо а дори да не знаеш кво точно е!

29.10.05
15:40

цикъл 6 седмици - метан ! (+карсил всекиднивно включително 2 седмици след края на цикъла)

1-ва седмица - по 2 хап. метан
2-ра седмица - по 3 хап.
3-та седмица - по 4 хап.
4-та седмица -  по 4 хап.
5-та седмица - по 3 хап.
6-та седмица - по 2 хап.

+ млечно-яйчен протеин,амино2700 на Универсал,Витаминно-минерален комплексм,Глутамин

Мнение??? :?

29.10.05
17:34

[quote author=“lud18”]Здравеите пичове, значи зех си някав таилански метан на некви сини хапчета под формата на сарчица са, едното е 10 млг. Некои зимал ли е от този и кво впечатление има?
Искам да попитам как се пие метана? Преди,след хранене или по време на хранене и зашто... И ако пия например на ден по 30 млг. то всичките наведнаж ли се пият или през  часове... ? Комбинирам го с дека.. зех 5 ампули и те кога требе да се бият имам си програма за зоб но не знам преди тренировка сътринта ли след нея ли вечер ли ? ИдеИ имаТе ли .? ПредварителнО БлАгОдАря  :arrow:

Taka, това което си си взел е както каза и grafa са anabol tablets и са тайландски. Един приятел си поръча Methan и когато му ги докараха се притесни момчето. Светлосини като каретата на форума и с формата на сърчица! Помисли си, че са му пробутали менте! Та дойде при мен за съвет. Завъртях няколко телефона до моите хора и те ми казаха, че са anabol tablets, които имат същото активно в-во, но са малко по-евтини.

Съшо както и Бионабола, така и те се пият на два приема около 30 мин. преди хранене. Защото активното им в-во има живот на полуразпад 8 часа, което означава, че за да се поддържа концентрацията му в кръвта е необходимо да се приема на два пъти. Най-често сутрин и вечер.

29.10.05
23:51

A като какво се намира най лесно метан. в аптеките- де не е скъп а ама да не е некачествен.

30.10.05
21:46

ае бе хора няма ли да кажи некой нещо по мойто питане.. :cry:  :cry:  :cry:

P.S:

сори че пиша на кирилица ама не ми зарежда КРЕДОР

31.10.05
05:36

Предполагам от 5гр. метан имаш предвид, за мен този цикъл е идеотскии инаше нещата който ще пиеш с него не са зле.

KP

31.10.05
12:29

[quote author=“Totti”]цикъл 6 седмици - метан ! (+карсил всекиднивно включително 2 седмици след края на цикъла)

2-ра седмица - по 3 хап.
3-та седмица - по 4 хап.
5-та седмица - по 3 хап.
6-та седмица - по 2 хап.

+ млечно-яйчен протеин,амино2700 на Универсал,Витаминно-минерален комплексм,Глутамин

ква е тая аматьорско-смешна измислена процедура за прием на хапчета?!
1ва седмица 2 хап. метан...
Олеле, как с две хапчета ще изкара някой цяла севдмица не знам!
Ахахаха

31.10.05
14:17

[quote author=“kpo”][quote author=“Totti”]цикъл 6 седмици - метан ! (+карсил всекиднивно включително 2 седмици след края на цикъла)

2-ра седмица - по 3 хап.
3-та седмица - по 4 хап.
5-та седмица - по 3 хап.
6-та седмица - по 2 хап.

Ахахаха

Пак не ми излиза кирилизатора!
Има са в предвид по 2 на ден в продължение на 1 седмица!
А че е пилешка доза туй друго кат въпрос..

31.10.05
21:28

аве аз питам дали става а не дали е пилешка или телешка :shock: ‘

баси хората дето сте..

ми кажете просто дали става или не?

И ми е интересно вие какво предлагате дето да не е “пилешко”?

И пак сори ама в тоз скапан град тука и нета е лош и не ми зарежда КРЕДОР! :roll:

KP

01.11.05
13:13

[quote author=“DarkWolf”]
Pak ne mi izliza kirilizatora!
Ima sa v predvid po 2 na den v prodaljenie na 1 sedmica!
A 4e e pileshka doza tui drugo kat vapros..

абе има се никъде не е написано, че точно това се има...

KP

01.11.05
13:16

[quote author=“Totti”]awe az pitam dali stava a ne dali e pileshka ili teleshka :shock: ‘

basi horata deto ste..

mi kajete mi prosto dali stava ili ne?

I mi e mn interesno vie kvo predlagate deto da ne e “pile6ko”?

PS: pak sorry ama v toz skapan grad tuka neta e lo6 i ne mi zarejda KREADOR! :roll:

не става бе, вки са тея малки количества!
ти не разбираш ли че за да може ефективано да бачка метандиенона трябва да е в доза над 35 мг на ден. Ако пък си взимал и преди и рецепторите са ти “привикнали” към него, дозата естесвено трябва да се увеличи.
В това е и риска: появяват се странични ефекти!
Баси и хората дето сме... Това е обсъждано толкова много...

01.11.05
15:14

(няма кредор за пореден път)

Стига с тоз метан! Аман вече! Толкоз пъти дето обсъждате човека може вече 2 цикъла да е направил с метана!

BO

04.11.05
17:35

Да се върна на темата :) . Ето го продукта заради който е започната тази тема http://steroidite.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=45&category_id=1&option=com_phpshop&Itemid=26

05.11.05
15:25

[quote author=“DarkWolf”][quote author=“kpo”][quote author=“Totti”]цикъл 6 седмици - метан ! (+карсил всекиднивно включително 2 седмици след края на цикъла)

2-ра седмица - по 3 хап.
3-та седмица - по 4 хап.
5-та седмица - по 3 хап.
6-та седмица - по 2 хап.

Ахахаха

Значи виш сега приятелю..

Имай предвид че единия хап е 5 мг ... следователно по това дето съм аз стигам до 4 хап на ден (20мг!) и ти цитирам от един сайт кво казват “Препоръчителните дози са между 15 - 30 мг” аз не виждам вече кво толкова пилешко видя в тва..лично аз не съм правил никакъв цикъл до сега с квото и да е от т.н Забранени медикаменти!И мисля,че МОЖЕ да очаквам някакъв резултат от тази схема дето написах..!И я написах с единствената презумция да ми се каже дали при положение че не съм зимал ще стане нещо..(не искам да се зобя с големи количества) :wink:  :?:

05.11.05
16:05

схемата е идеална. само я увеличи с две седмици на най - силната доза. това е.

05.11.05
17:00

Ми аз един пат само съм зимал бионабол и дигах с по  1 кг на ден от 6 мг бионабол за деня!
Така че възпожно е, зависи си от човека!
[quote author=“Totti”][quote author=“DarkWolf”][quote author=“kpo”][quote author=“Totti”]цикъл 6 седмици - метан ! (+карсил всекиднивно включително 2 седмици след края на цикъла)

2-ра седмица - по 3 хап.
3-та седмица - по 4 хап.
5-та седмица - по 3 хап.
6-та седмица - по 2 хап.

Ахахаха

Имай предвид че единия хап е 5 мг ... следователно по това дето съм аз стигам до 4 хап на ден (20мг!) и ти цитирам от един сайт кво казват “Препоръчителните дози са между 15 - 30 мг” аз не виждам вече кво толкова пилешко видя в тва..лично аз не съм правил никакъв цикъл до сега с квото и да е от т.н Забранени медикаменти!И мисля,че МОЖЕ да очаквам някакъв резултат от тази схема дето написах..!И я написах с единствената презумция да ми се каже дали при положение че не съм зимал ще стане нещо..(не искам да се зобя с големи количества) :wink:  :?:

KP

09.11.05
12:34

[quote author=“Totti”]

ами не цитираш никакъв сайт! дай връзка, ако искаш да цитираш.
Освен това наистина не се разбира какво значи:
“Препоръчителните дози са между 15 - 30 мг”
това са  дневни препоръчителни дози, седмични ли, годишни ли?
явно цитирания сайт е много “семпло скроен”.

09.11.05
13:22

Съшо както и Бионабола, така и те се пият на два приема около 30 мин. преди хранене. Защото активното им в-во има живот на полуразпад 8 часа, което означава, че за да се поддържа концентрацията му в кръвта е необходимо да се приема на два пъти. Най-често сутрин и вечер.

Да,тва че се съдържа 7-8 часа в кръвта е важно щото аз примерно като првех пирамида с метан точно така взимах-сутрин и вечер ама първата седмица като зареждах по 10 мг на ден (2 хапа) ги взимах наведнъж сутринта,а то по-добре било 1 и после пак 1

09.11.05
23:23

[quote author=“bluefan_”]

Да,тва че се съдържа 7-8 часа в кръвта е важно щото аз примерно като првех пирамида с метан точно така взимах-сутрин и вечер ама първата седмица като зареждах по 10 мг на ден (2 хапа) ги взимах наведнъж сутринта,а то по-добре било 1 и после пак 1

Е тва ма уби, всеки знае че зоба не се взима наведнаж целия, да де ти маи не си знаел!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1